Sari la conținut

Se cauta proprietarul motocicletei

Ce-mi plac mie astia care iti indoaie masina apoi dispar ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat:

Aseara 20.10.2009 motocilceta cu numarul de inmatriculare B 70 GSX, marca suzuki, culoarea albastra a lovit auto Renault Clio culoare alb cu numarul de inmatriculare B 55 BBK si a fugit de la locul accidentului, proprietarul sau utilizatorul este rugat sa contacteze proprietarul auto avariat de urgenta, nu are rost sa se ascunda pentru ca a fost vazut de mai multi martori contact 0726511332 sau alex_siteanu pe messenger de urgenta.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. Ciprian 21 Oct 2009 @ 11:09

    mai nasol ar fi daca e radiat motoru, si nu mai apartine nimanui :(
    cred ca “desteptu” nu fugea daca era totu in regula permis/acte/whatever …sau …mai stii

    Raspunde
  2. ipo 21 Oct 2009 @ 11:09

    De ce nu se duce la politie?

    Raspunde
  3. Costin 21 Oct 2009 @ 11:44

    Nu se duce la politie de prost, jesus. E mai cool sa dam pe net! Freaks.

    Raspunde
  4. criserb 21 Oct 2009 @ 11:57

    Se pare ca nu stii cum sta traba cu politia… daca te duci la politie si le spui cele intamplate o sa dureze cel putin 30-60 zile pana ei ii cauta pe vinovat. Timp in care tu nu poti sa-i repari masina, asigurarile nu te despagubesc pana cand politia nu da un raspuns.

    Daca il gaseste pe vinovat, se duc impreuna la asigurari si totul dureaza cateva ore, dupa care omul poate sa-si repare masina ;)

    Raspunde
  5. Costin 21 Oct 2009 @ 12:01

    Apai sa stii ca daca il gaseste, ala o sa se grabeasca sa vina la potilie cu el. LOL.

    Raspunde
  6. criserb 21 Oct 2009 @ 12:03

    Poate ieri era beat :) Dar daca azi s-a trezit nu are de ce sa nu mearga la politie :P

    Raspunde
  7. Costin 21 Oct 2009 @ 12:06

    Eu zic sa facem si o pagina pe Facebook. Petitiile online sunt depasite. =))

    Raspunde
  8. Ciprian 21 Oct 2009 @ 12:42

    parerea mea ca deja o iei unpic pe camp … sunt curios daca TU ai fi in locul celui patit ce ai face? Poate baiatul cu clio chiar nu isi permite in momentul de fata sa isi repare masina pe buzunarul lui, iar de mers la politie, gandeste-te ca ii poate face probleme unpic mai mari celui cu motor, deci intr-o oarecare masura nu vrea sa fie “razbunator” . serb doar a vrut sa faca un bine, iar tu dai cu pietre :)
    Acum pe bune, ai sa fii surprins cat de mica este lumea si cat de usor poti gasi pe cineva pe online … dar banuiesc ca stii deja aceste lucruri.

    Raspunde
  9. Costin 21 Oct 2009 @ 12:54

    Ciprian, luccrurile se intampla in off-line. Nu dau cu nicio piatra, mi se pare doar inutil si infantil un anunt de acest gen pe net :-). Dupa cum am spus si mai sus, ar mai trebui sa urmeze inca 2 campanii, una pe Facebook si probabil si o petitie online pe care sa o semnam impreuna cu prietenii nostri de pe Y!M.

    Lucru’ de mai sus se rezolva in 2 moduri:
    1. Mers la politie, dat declaratie. Adus martorii, dat declaratie ca au vazut ACEL numar la motocicleta si cu semnalmentele acesteia.

    Fara mizeria asta de birocratie (cu tot cu martori) nu-ti vei putea recapata prejudiuciul nici in 100 de ani. Sper ca pana aici ne-am inteles toti 3 de inutilitatea anuntului de mai sus.

    2. Mai exista o metoda insa legislatia in vigoare ma obliga sa nu o impartasesc.

    Raspunde
  10. Ciprian 21 Oct 2009 @ 13:03

    1. acei “martori” pot sa bag mana in foc ca nu vor veni sa dea declaratii, doar daca era cineva in masina sau prieten al “vatamatului” , pentru ca in sistemul nostru de cacao politia romana te ia si te taraste prin tot felu de rahaturi pt o declaratie. Plus ca mai exista si varianta sa dai declaratie si sa te trezesti ca ti-o iei pe strada ca inculpatu era “nu stiu cine”, astea 2 sunt principalele motive pt care romanii nu se baga sa dea declaratii , prefera sa taca si asa scapa multi si din chestii mult mult mai nasoale. Iti spun din proprie experienta, sunt trecut prin asta. Este exact ca vorba aia “facerea de bine …f***** de mama” si tocmai datorita motivelor mai sus exista martori la fata locului, dar pe hartie nu va fi nici unul.

    Din nou eu imi sustin parerea ca este un anunt util, inca se mai pot rezolva situatii si pe cale amiabila. Dar este democratie si fiecare are dreptul la opinie nu? :P

    Raspunde
  11. cristi 21 Oct 2009 @ 13:32

    exista o explicatie, voi ati observat ce culoare are clio? :d/

    Raspunde
  12. GGD 21 Oct 2009 @ 16:20

    Care e faza cu culoarea masinii?
    Proprietarul Clio-ului este un prieten d`al meu; nu am vazut masina,doar mi-a zis; si va spun ca dupa ce a reparat-o pe banii lui ca a fost destul de rau lovita nu cred ca mai are chef sa mai repare si acum dupa idiotu cu motoru.
    o sa aflu de ce nu a fost la politie si o sa va zic.
    Pana atunci poate aflati de acel motor si se rezolva totu.

    Raspunde
  13. Costin 21 Oct 2009 @ 16:23

    Da, da, mi se pare o idee buna sa-l cautam pe net. Poate accidenteaza vreun blog, zic =))

    Nu era mai usor sa mearga la poliltie cu martorii si sa-l caute acolo? :-)

    Raspunde
  14. Cami 21 Oct 2009 @ 18:36

    Costin : nu e mai usor sa nu mai postezi tu aici, sa nu cumva sa te gaseasca pe tine si sa te accidenteze chiar pe aceasta ruta, cand postezi pe acest blog:)) Esti mai rau ca tzatele:d

    Raspunde
  15. Costin 21 Oct 2009 @ 18:50

    Criserb zi-mi te rog daca a mai scris cineva intre acest comentariu si precedentul pe care l-am lasat, sa stiu daca sa ma obosesc sa-i raspund.

    Raspunde
  16. Valentin 21 Oct 2009 @ 19:43

    am vazut eu intr-o seara motocicleta, dar nu stiu mai multe detalii. era la universitate langa mine la intersectie.

    Raspunde
  17. GGD 21 Oct 2009 @ 21:21

    Am vorbit cu proprietarul si mi-a zis ca a fost la politie,a declarat, dar are de asteptat pana il gaseste pe ala. el din cauza asta vroia sa-l gaseasca mai repede ca sa-si repare mai repede masina. In concluzie,pe cel care nu-l intereseaza sa nu mai posteze (sau ba da, ca ii face lu Serb trafic :d ).

    Raspunde
  18. mariana 21 Oct 2009 @ 23:13

    Pareti cu totii niste mici detectivi. Ce dragut! Mai copilariti si voi…:)

    Raspunde
  19. Sby 22 Oct 2009 @ 09:06

    Nu inteleg care este problema lui Costin si care este partea infantila asa cum zice el…. mai toti motociclisti fac parte dintr-o comunitate on-line, fie forumuri dedicate motoarelor fie cluburi, asociatii samd. Am avut si eu motor si am prieteni care au si care fac parte dintr-o astfel de comunitate. La fel se intampla si cu posesorii de auto (mai de nisa ;) ) de exemplu daca as lovii pe cineva cu masina si as fugii (ceea ce nu as face ever) iar pagupitul are marca masinii si numarul masinii mele poate intra pe forum Audi/BMW si ar zice “am fost lovit de autoturismul cu numarul X” in secunda 2 toti stiu a cui e masina… si eu as proceda la fel sincer. Acum daca pe mine m-ar lovii unu si ar fugi, in max 20 min aflu proprietarul (care poate sa nu fie unu si acelasi cu cel care a condus) si incerc sa rezolv pe cale amiabila rapid, daca nu, sunt si alte modalitati de a rezolva o problema de acest gen ;) trust me. Da m-ar ataca grav daca un motorist mi-ar lovi masina si fuge… Mai toti se cred zmei, cumpara motoare de 2-3-4 hai max 10k euro ca na, e muuuult mai ieftin decat sa-si cumpere masini cu acealeasi perfomante care costa de la 50/60k in sus si se cred stapanii soselelor. Ideea e simpla, chiar daca mi-ar lovi o janta la masina as face spume, nu de alta dar jantele au costat cat motorul lui ;)

    Politia nu va face mare lucru, il va cita (in cel mai fericit caz) el nu se prezinta si tot asa, omu’ sta cu masina busita datorita unui frustrat care se crede Rossi…

    Daca masina a fost renault, sa intre pe http://www.reno.ro si sa intrebe si pe acolo ;)

    Vad ca Costin a dat mai departe “recompensa” de la Orlando cu safe-ul…. la care ce sa vezi, unu cu o cagula pe cap si sa-l identifici… un fel de find nemo…. pe cand in cazul cu masina sunt mult mai multe date de identificare ;) Poate daca dadea Orlando o stire ca masina lui a fost lovita de unu si a fugit altfel statea situatia…. Ce ti-e si cu lumea asta… :)

    Raspunde
  20. Katrina 14 Jun 2010 @ 09:42

    Daca omul se duce sa depuna declaratie la politie, nu se va intampla nimic. Am fost martora unui accident intamplat in parcare, iar cel care a provocat accidentul a plecat fara sa se uite in urma.Am vrut sa ajut persoana pagubita, am mers cu aceasta la politie si am dat ditamai declaratia. A trecut mai bine de un an de atunci si nu s-a intamplat absolut nimic.

    Am pierdut atunci vreo doua ore pentru ce?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)