Sari la conținut

Se circula mai bine prin tara asta

1291379487-boc testare centura sibiuSau cel putin asa zic eu.

Am facut Bucuresti – Arad (Bucuresti – Pitesti – Valcea – Tg. Jiu – Petrosani – Hateg – Deva – Arad) in 8 ore iar la intoarcere Arad – Bucuresti (Arad – Deva – Orastie – Sebes – Sibiu – Pitesti – Bucuresti) in 6 ore.

Trebuie sa remarc timpii destul de scazuti fata de trecut cand pierdeam cca. 1 ora prin Pitesti si inca una prin Sibiu. Acum de cand s-au facut centurile lor, de cand sunt autostrazi (la centuri ma refer) timpii sunt mult scazuti.

E de bine. Sa consemnam si lucruri din astea din cand in cand :)

Tot de consemnat e si drumul dintre Tg. Jiu si Petrosani care dupa parerea mea e cel mai prost drum din tara. Acolo poti sa gasesti zeci de cratere pe metru patrat sau cratere mai mari decat un mentru patrat… chiar nu am vazut pana acum in toate plimbarile mele un drum mai prost :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Piticu21 1 Feb 2011 @ 00:14

    whoaaa, sibiul are centura, deci sa merem la timisoara dara

    auzi? in ce directie are centura?

    Raspunde
  2. alin 1 Feb 2011 @ 00:14

    Drumul Tg. Jiu – Petrosani e cel mai prost din galaxie. :((( Si se numeste DN66 sau E79. Adica e si drum european.Daca l-ar vedea nemtii sau spaniolii s-ar sinucide.:(( Bine ca merg rar pe el. Asa drum prost nu am vazut niciodata

    Raspunde
  3. alin 1 Feb 2011 @ 00:24

    Se vede ca a venit la transporturi tanti Boagiu. Au si ei oameni capabili. Doar ca atunci cand devin prea capabili sunt schimbati.

    Raspunde
  4. Iulian 1 Feb 2011 @ 00:36

    Nu stiu daca ai avut ce sa cauti pe drumul dintre Targoviste si Fieni vreodata, dar nu iti doresc. Daca pe drumula ala zici ca erau cratere, pe asta pana la Fieni aproape nu gaseai mai mult de 2m de asfalt fara crater. Maxim s-a mers cu 20 km/h, si eram cu tirul, cu monoblocul, ne duceam sa aducem var de la Fieni la Galati la combinat, si am facut in bucata aia de 28km, 2 ore. Erau cratere in care masinile intrau cu totul pur si simplu vreo 20-30cm, si santuri pe toata lungimea soselei. Vreau sa zic ca la un punct de trecere la nivel cu calea ferata am putut ajunge la 30km/h, ca era cu piatra cubica.

    Raspunde
  5. Crox 1 Feb 2011 @ 01:31

    Chiar voiam sa vad daca ai mentionat si mizeria aia de drum de la iesire din Tg. Jiu. Oribil, nu stiu cum se face dar in ultimii 3 ani am fost de 2 ori pe acolo, odata iarna asta. Defileul e bun, chiar foarte bun, o placere sa conduci acolo, dar nenorocirea dintre Tg. Jiu si Bumbesti de Sus/Jos poate sa scoata si un Shaolin din sarite.
    Eu in cazul de fata dau vina pe gorjeni. Daca e drum national inseamna ca e natiunea de vina pentru stare putin spus precara? Nu. Daca e drum european inseamna ca UE trebuie sa repare drumul acela? Nu. Sunt sate in tara asta care se ingrijesc mai bine de drumurile lor comunale, neavand fondurile unui municipiu. Daca nu exista vointa si implicare la nivel local, nu se va repara drumul ala. Dar poate e inutil pentru gorjeni, caz in care ii disculp. Acel drum este de importanta strategica si pentru turismul in zona Petrosani-Lupeni, poate printr-o implicare sinergetica a M. Transporturilor + M. Turismului si etc. se rezolva ceva.
    Felicitari pentru varianta de intors, te astepta o surpriza la iesire din Slatioara, unde singurele gropi de pe ruta Tg. Jiu Valcea, 4 la numar, se gasesc pe 10mp pe banda dus Valcea, am “ales-o” prin manevra pe cea mai mica, suspensiile au tinut, oricare alta varianta ar fi fost fatala pentru masina.

    Raspunde
  6. Marius 1 Feb 2011 @ 10:13

    “Petrosani – Hateg – Arad”

    Ai trecut înspre Arad prin Haţeg deci pe strada mea :D.

    Raspunde
  7. criserb 1 Feb 2011 @ 10:20

    @piticu21 – E prin nordul Sibiului centura. E la fel ca autostrada de pe centura pitestiului, in 10 min. ai scapat de Sibiu :) Se intra pe ea pe undeva dupa rondul ala unde e intersectia cu drumul spre Fagaras iar iesirea e undeva inainte de Cristian.

    Raspunde
  8. luke 1 Feb 2011 @ 11:07

    criserb cred ca undeva ceva nu e okay cu intratul spre drumul spre fagaras si ieisrea spre cristian, incerc sa-mi imaginez ceea ce zici si nu prea reusesc.Daca vorbesti de acel Cristian din brasov, sunt doua directii diferite.

    Raspunde
  9. criserb 1 Feb 2011 @ 11:44

    @luke – eu vorbeam de Cristian de langa Sibiu :) (e la cca 10 km de Sibiu spre Sebes)

    Raspunde
  10. crisa 1 Feb 2011 @ 14:47

    Aseara am venit de la Petrosani si intr-adevar “drumul” dintr Tg. Jiu si Bumbesti este groaznic. Am vazut drum mai prost doar forestierul ce duce la Padina, ala pe langa sanatoriul Moroieni.

    Raspunde
  11. ovidiu 5 Feb 2011 @ 10:21

    Salutare.Intrati pe google earth si va documentati cu imagini de pe centura Sibiu si cu nodurile rutiere. E clar ca buna ziua! Succes.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)