Sari la conținut

Se iau permisele în Pasajul Victoriei

Zilnic văd în trafic tot felul de “grăbiți” care trebuie să se bage ei în față, să depășească câteva mașini pentru că deh, nu toți se grăbesc și nu toți sunt așa importanți ca ei.

Nu, pentru ei nu există respect pentru ceilalți, ei sunt cei mai importanți și ei fac legile pe șosele.

Aseară m-am bucurat. Sincer vă spun m-am bucurat când am văzut că poliția rutieră își face datoria și lua permisele celor care mergeau pe linia de tramvai prin Pasajul Victoria.

M-a uns la suflet și faptul că participanții la trafic care stăteau frumos în aglomerația de sub pod nu le-au permis grăbiților să revină din nou pe banda de circulație.

Și acum după ce am văzut că pe linia de tramvai nu circulă mașini, mi-a fost și mai clar că intersecțiile nu se blochează chiar așa și se circulă relativ bine. Patru minute mi-a luat să străbat întregul pasaj, fată de vreo 10 atunci când poliția nu este acolo și grăbiții ne taie calea.

Dar, probabil 30 de zile fără permis o să le prindă bine, poate data viitoare se vor gândi de două ori înainte să-i ignore pe restul participanților la trafic.

Patru minute chiar nu este un timp mare de așteptare, este decent, asta în condițiile în care nimeni nu ne-ar tăia calea ăstora care încercăm să fim civilizați.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Gervil 16 Jan 2015 @ 18:11

    Bun, bun… trebuia totusi sa fie vreo 3 echipaje la intrare…. asa, se baga animalele inapoi si tot pe cei fair ii intarzie…ca n-ai fost tu, dar sigur sunt altii in spatele tau carora le taie fata….

    Raspunde
  2. Bre 16 Jan 2015 @ 21:37

    Nu este singurul loc unde unii isi merita amenda. In general, la noi, exista o nesimtire si un tupeu asa de mare in trafic incat ni se pare ceva de exceptie cand cineva e sanctionat pe bune. Nu vreau sa fac pe grozavul si eu am gresit si am platit, dar cum se face ca imediat cum ai trecut granita spre Vest tot traficul e de bun simt ?

    Raspunde
  3. ioana 17 Jan 2015 @ 12:56

    Bravo! Mai bine sa stati in trafic cu orele, nu va dati seama ca problema tine de infrastructura! Mai bine s-ar gasi solutii…decat sa aratam cu degetul!

    Raspunde
  4. criserb 17 Jan 2015 @ 16:35

    @ioana – infrastructura este la fel pentru toată lumea. Măcar să ne respectăm între noi, dacă mai mult nu se poate.

    Raspunde
  5. Ciprian Lospa 18 Jan 2015 @ 02:06

    Plus ca in unele cazuri 4 minute fac diferenta dintre viata si moarte cand esti intr-o masina sau doar simplu pieton

    Raspunde
  6. Vali 22 Jan 2015 @ 11:41

    imi poti spune cu ce camera filmezi sau ce recomanzi… zi faina! merci

    Raspunde
  7. criserb 22 Jan 2015 @ 12:30

    @Vali – sure, filmez cu Vico Marcus 3 și sunt foarte mulțumit de ea. Uite aici mai multe video-uri făcute cu ea, în mai multe condiții. Eu chiar o recomand.

    Acum însă au apărut modele mai noi, poate te interesează ceva mai bun, le găsești aici. De acolo mi-am luat și eu.

    Acum văd că modelul ce-l am eu nu-l mai au… cine știe, poate îl găsești în altă parte dacă totuși vrei să iei ce am și eu.

    Raspunde
  8. Vali 22 Jan 2015 @ 17:59

    Mulțumesc de răspuns. Am mai văzut filmari făcute cu ea la tine pe site dar nu găseam un post în care să găsesc modelul camerei. Seară frumoasă!

    Raspunde
  9. Ovidiu 28 Jan 2015 @ 02:36

    Eu unul am trecut si azi prin pasaj pe sina…politistii boschetari si-au gasit acum mai nou loc sa stea si pe sub terane…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)