Sari la conținut

Noi sensuri unice în București

Primăria Capitalei se pregăteşte să introducă sens unic pe Bulevardul Lacul Tei, Bulevardul Barbu Văcărescu şi pe Calea Dorobanţi, precum şi pe straza Ramuri Tei şi pe unele dintre străzile care au ieşire în Ramuri Tei.

Potrivit propunerilor făcute de Primăria Capitalei, şoferii vor putea circula pe Bulevardul Lacul Tei doar pe direcţia dinspre strada Maica Domnului către  Bulevardul Barbu Văcărescu.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei susţin că noile sensuri unice vor fi introduse cel mai devreme în luna martie, după ce va mai încălzi şi după ce Poliţia Rutieră îşi va da acordul final asupra modului cum se realizează traficul.

Mai multe detalii aici.

Sunt lucruri care chiar dacă la început ne sperie, datorită obiceiurilor deja formate eu cred că pe viitor le vom aprecia.

Pe lângă aceste sensuri unice, mie îmi place că se mai umblă la niște intersecții și anume Răzoare:

razoare

 

Calea Rahovei cu Șoseaua Panduri

sosȘi 13 Septembrie cu Șoseaua Panduri.

13septembriePe mine mă bucură mai ales aceste ultime schimbări, pentru că o să-mi ușureze drumurile în viitor pe când am să mă mut la casă.

Sper ca totuși să fie niște măsuri bune, și să nu facă lucrurile mai rău decât sunt, pentru că trebuie să recunoaștem se poate și așa ceva.

Sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Alex 15 Jan 2015 @ 16:02

    trebuie sa fii cu adevarat cretin sa pui sens unic pe un bulevard care are si linie de tramvai in ambele sensuri … chiar vreau sa o vad si pe asta, cu barbu vacarescu cu sens unic, cu tramvaiul trecand pe langa tine pe contrasens in timp ce tu esti pe banda a ‘treia’
    dar deja m-am obisnuit cu lipsa de substanta cenusie a autoritatilor romane, daca prostia ar durea ar rasuna tot bucurestiul

    Raspunde
  2. criserb 15 Jan 2015 @ 16:16

    @Alex – nu-i chiar o noutate asta cu sens unic și linie de tramvai. Pe afară fenomenul este destul de răspândit, cel puțin eu m-am lovit de astfel de situații.

    Raspunde
  3. Crox 15 Jan 2015 @ 17:26

    Pe afara nu e obligatoriu mai bine decat prin Bucuresti. Am fost recent in Franta si absolut nicio masina nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Nici macar o masina a jandarmeriei. Treaba asta mi-a amintit putin de Brussels, unde trecerea de pietoni este pur simbolica, si nu de Bucuresti unde trecerea de pietoni inseamna ceva mai mult. Daca nu cunosti cum stau lucrurile cu traficul pe acolo(Brussels) iti risti viata la prima traversare corecta a strazii.

    Raspunde
  4. Gigi 15 Jan 2015 @ 20:21

    ….și urmează, la nivel de promisiune cel puțin, un tunel cu o lungime de cel puțin 8 km! :) Hotărât domnul doctor!

    Raspunde
  5. Raul 16 Jan 2015 @ 15:40

    @gigi dupa autostrada suspendata :))

    Raspunde
  6. Simina 17 Jan 2015 @ 11:58

    Numai pe a mea straduta refuza sa faca sens unic si e o aventura intreaga sa treci cand unul vine dintr-o directie si al doilea din cealalta directie. Era vorba sa se intample anul trecut, dar vad ca a ramas o poveste.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)