Sari la conținut

Se inchid scolile? Oare de ce?

cod_portocaliu_1

Se inchid toate scolile din Bucuresti, din cauza vremii

Meteorologii se asteapta la ninsori abundente, vant puternic, zapada viscolita si temperaturi foarte scazute. Codul portocaliu a fost deja emis pentru Bucuresti si cateva alte judete.

Elevii isi vor relua activitatea normala incepand de miercuri, 27 martie, urmand sa recupereze ziua pierduta pana la sfarsitul anului scolar.

[via]

Deci astia chiar au innebunit? N-am inchis scolile toata iarna, cand zapada a ajuns la dimensiuni considerabile in anumite locuri si acum inchid scolile in mijlocul primaverii pentru 2 fulgi de zapda?

Sau care este explicatia?

Eu as vedea una, nush daca este chiar palpabila, dar eu cred ca contractele pentru deszapezirea strazilor au incetat, deh suntem in mijlocul primaverii si maine, in cazul in care chiar o sa ninga, nimeni nu o sa deszapezeasca nimic si pe strazi se va produce un adevarat haos. Alta explicatie nu vad pentru inchiderea scolilor de maine.

Daca ma insel sau nu vedem maine, eu sper sa ma insel.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Ariel 25 Mar 2013 @ 17:02

    Poate se așteaptă ca București să fie noul Kiev http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-21923988

    #dafaq

    Raspunde
  2. criserb 25 Mar 2013 @ 17:04

    @Ariel – da-mi voie sa ma indoiesc de asta :) Dar na, vedem maine, eu totusi cred ca este frectie la picior de lemn.

    Raspunde
  3. vienela 25 Mar 2013 @ 17:10

    Nu stiu, poate organismul s-a acomodat deja cu temperaturi mai ridicate, ca altfel nu imi explic de ce astazi mi s-a parut mult mai frig decat a fost in lunile trecute. Sau poate chiar va fi urat maine…
    Doar in Bucuresti se inchid?

    Raspunde
  4. criserb 25 Mar 2013 @ 17:49

    @vienela – nu stiu de restul tarii, stiu ca de Bucuresti era vorba in stirea de mai sus. Se pare ca in tara nu, doar in Bucuresti.

    Raspunde
  5. andreea 25 Mar 2013 @ 18:10

    pai ei zic de ninsori abundente si viscol si tu zici de 2 fulgi de zapada.. hmmm…
    ma gandesc, adica sper, ca nu-s asa de tampiti incat sa le inchida degeaba. din ungaria si pana in anglia a fost cam naspa in ultimile saptamani. mai naspa ca in restul iernii. de ce nu s-ar intampla asa ceva si in romania?

    Raspunde
  6. criserb 25 Mar 2013 @ 18:11

    @andreea – eu ma intreb de ce n-au inchis scolile atunci cand zapada chiar avea 2m. Acum in Bucuresti este uscat… ce poate sa fie asa grav pana maine?

    Raspunde
  7. DAD 25 Mar 2013 @ 18:11

    Porblema se pune nu din cauza ninsorii ci din cauza vantului care va bate destul de puternic

    Raspunde
  8. Iulian 25 Mar 2013 @ 18:26

    Saptamana trecuta am avut rafale de peste 110km/h. Ghici ce, scolile au fost deschise, cu ploaie si zapada, si -11 grade. O fi primarul din bucuresti mai cu mot.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)