Sari la conținut

Se intorc radarele fixe din Romania

2086389133_38f96c3d3f_b

Se pare ca se intentioneaza reactivarea radarelor fixe din Romania. Lista completa a lor o aveti aici sau o puteti vedea pe google maps.

radare-fixe

Nu avem autostrazi, nu putem sa ajungem repede dintr-un loc in altul dar avem multe surse de amenzi. Frumos, nu?

Mai multe detalii pe stirileprotv.ro

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. un Prost 1 Jun 2011 @ 10:36

    Mi-ar fi greu sa cred ca vor aparea atatea radare fixe in Romania. Si chiar daca ar fi asa, stii unde e amplasat respectivul radar, incetinesti in apropierea lui, iar dupa ce ai trecut de el ii dai viteza. Nu ar fi un capat de tara.

    Raspunde
  2. criserb 1 Jun 2011 @ 12:42

    Teoretic, practic acele indicatoare care se presupune ca ar trebui a anunte radarele fixe pot sa lipseasca. Intentionat zic eu. Ramane sa vedem ;)

    Raspunde
  3. blue77max 1 Jun 2011 @ 14:12

    Detectoarele de radar functioneaza perfect si pe aparatele de radar noi care sunt “noi” la noi ca in alte tari sunt ciurucuri acest tip de aparat radar.Am testat eu functioneaza perfect , doar ca trebuie sa fii un pic mai atent de exemplu noaptea daca rulezi cu viteza intr o localitate si nu ai alte masini in fata si un mcv dotat cu radar model nou se afla undeva in fata si porneste radarul ai mai putin timp de a reactiona si frana fata de radarele vechi. Eu am statie CB pe masina, nu as mai putea face un drum fara ea asa de utila este, iar radarele fixe le am pe GPS pe care il montez pe bord asa faceam si inainte cand functionau.

    Raspunde
  4. criserb 1 Jun 2011 @ 14:39

    @blue77max – asa si eu, si GPS cu radare si statie :) Drumuri bune colegu’

    Raspunde
  5. iosup 2 Jun 2011 @ 01:18

    10 radare pe 50 de km intre Gherla si Cluj?? In ce tara traiti fratilor???

    Raspunde
  6. alin 4 Jun 2011 @ 07:14

    uita-te in titlu, frate. in rromania, rusinea planetei

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)