Sari la conținut

Se mai poarta "va rog"?

In postul in care ziceam ca dau invitatii pentru google plus vad ca lumea vorbeste frumos, unii stiu sa ceara, stiu sa multumeasca, au un comentariu decent… dar mai sunt unii care nu prea au cei 7 ani de acasa…

coemntariu1

coemntariu2

Astia sunt cei care au picat bacul anu’ asta? Cei care cred ca totul li se cuvine sau chiar nu stiu saracii ce inseamna o formula de politete?

Eu am dat invitatii tuturor, n-am vrut sa fiu rautacios si am oferit o sansa fiecaruia dar totusi, ma deranjeaza lipsa bunului simt…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Daniela 5 Jul 2011 @ 15:10

    da, apropo de formulele de politete care din pacate de multe ori nu se folosesc, pe mine ma deranjeaza cand nu mi se spune “multumesc”..sunt o persoana altruista, dau si ajut din inima, dar cand respectiva persoana nu spune macar “multumesc” simt o mica dezamagire..cand mi se intampla asta ma plang la mama, iar ea imi spune mereu ca trebuie sa fac un bine cuiva fara sa am asteptari..da, stiu, are dreptate..dar de ce le-o fi greu sa spuna “multumesc”??

    Raspunde
  2. ANDREI PAKO 5 Jul 2011 @ 15:18

    :))))))))))))))

    Raspunde
  3. ANDREI PAKO 5 Jul 2011 @ 15:27

    imi cer scuze ca v-am ranit orgoliul de blogger … si apropo multumesc pentru invitatie … eu nu v-am jignit cu nimic … am cei 7 ani de acasa … trebuia sa specificati ca e nevoie de politete pentru o simpla invitatie … care si asa nu o poti folosi pt ca google+ este in stadiul de teste … ma simt onorat … “mii de scuze” si acum sa curga comment-urile in defavoarea mea !!!

    Raspunde
  4. raul 5 Jul 2011 @ 15:30

    Criserb, cred ca esti putin cam egosit in cazul acesta.

    Raspunde
  5. bogdan 5 Jul 2011 @ 15:36

    ANDREI PAKO, da de inteles ca oricum nu e mare ajutor ce i-ai facut, dar de fapt, tu trebuie sa-i multumesti ca ti-a luat invitatia! :)) Are un tupeu fantastic copilul asta.

    Raspunde
  6. criserb 5 Jul 2011 @ 15:38

    @raul – nu sunt egoist, dar macar atat… Dar ma rog, are cineva idee ce inseamna sa dai 160 de invitatii “care nu sunt bune”?

    Dar ma rog… era un efort prea mare, un limbaj adecvat…

    Raspunde
  7. ANDREI PAKO 5 Jul 2011 @ 16:13

    @ bogdan … copil … ? :)) esti penibil … ce oameni …

    Raspunde
  8. raul 5 Jul 2011 @ 17:22

    nu, nu stiu ce inseamna sa dai 160 de invitatii. sunt sigur ca o parte din astia 160 ti-au zis ‘te rog’. poate unii au zis si ‘multumesc’.

    vroiam sa zic ca in momentul cand pui un astfel de anunt pe un blog, unde e posibil sa intre si oameni care nu lasa commenturi in mod normal, trebuie sa te astepti la orice fel de comportamente. fara sa fiu obraznic as zice ca esti putin ipocrit (doar in acest caz)..

    e ca si cum as astepta ‘multumesc’ de la toti indivizii pe care ii las sa intre de pe o strada laterala in fata mea. ii las pt ca stiu ce inseamna sa stai ca prostul si sa speri la un gest frumos din partea unui strain. nu o fac pt ‘avarii’..

    Raspunde
  9. criserb 5 Jul 2011 @ 22:39

    @raul – ma astept la orice comportament, tocmai de aia am si dat tutror fara discriminare, dar ma asteptam totusi sa fie o rugaminte, nu un ordin, mai ales din partea persoanelor care nu ma cunosc…

    Poate am cerut eu prea mult…

    Raspunde
  10. roli 5 Jul 2011 @ 23:42

    te rog vreau si eu o invitatie . ms anticipat si foarte frumos.
    (purtator de bac)

    Raspunde
  11. criserb 6 Jul 2011 @ 01:11

    @roli – sent :)

    Raspunde
  12. roli 6 Jul 2011 @ 01:12

    sper sa nu exagerez. ms.:P

    Raspunde
  13. Andrei 8 Jul 2011 @ 01:53

    Salut. Poti te rog frumos sa-mi trimiti si mie o invitatie ? Tot caut de cateva zile, insa nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute. Multumesc anticipat !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)