Sari la conținut

Se scumpesc gazele

gazeVa dau o veste nu tocmai buna.

Incepand cu aceasta iarna pretul gazelor va creste ca urmare a liberalizarii acestora. Astfel tarifele vor creste cu aproximativ 50%, anunta stirileprotv.

Partea proasta e ca acum nu ne ajuta nici centrala de apartament, pentru ca si aia e tot pe gaze. In fond, cred ca cei care au ramas pe termoficarea de la stat au facut cea mai buna alegere.

Ramane de vazut daca am dreptate.

Partea proasta e ca o sa se scumpeasca iar toate, pentru ca gazul este prezent cam in toate produsele.

Imi pare rau ca va dau vestea asta, dar mai devreme sau mai tarziu tot ati fi aflat-o :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. blue77max 21 May 2012 @ 07:17

    La partea cu cei care au ramas pe termoficare de stat te asigur 100 % ca nu ai dreptate. Pentru ca se va scumpi si acolo foarte mult.Cand altii de la centralizat plateau 500 lei pe luna eu plateam 180.Acuma o sa dau eu 400 si aia de la centralizat 600 si mai mult poate, plus ca eu cand vreau caldura am caldura. La centralizat cand ti e frig cand tie cald(cu caldul mai rar).Daca plec cateva zule de acasa opresc caldura.Sunt sigur ca niciodata in Romania nu o sa fie mai avantajos pe termoficare centralizata.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)