Sari la conținut

Sfințire cu trafaletul

sfintire cu trafaletul

Patriarhul României, Părintele Daniel, a sfinți noile studiouri radio și tv ale Trinitas, anunță agenția de presă a Patriarhiei. La ceremonie nu a fost folosit obișnuitul buchețel de busuioc ci un trafalet, după cum se poate vedea în galeria foto postată pe site-ul instituției de presă.

paginademedia.ro

M-am prăbușit de râs, pe bune. Cum să sfințești cu trafaletul? :))

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Andy 16 Jun 2014 @ 15:38

    “Scopul scuza mijloacele”

    Raspunde
  2. criserb 16 Jun 2014 @ 15:43

    Da’ busuiocul nu-i mai plăcea? :)

    Raspunde
  3. Andy 17 Jun 2014 @ 09:13

    Cu busuiocul putea sa stropeasca Mac-urile… si atunci era jale.

    Raspunde
  4. criserb 17 Jun 2014 @ 10:29

    @Andy – nah, că este apă sfințită, aia nu face nici un rău ;)

    Raspunde
  5. Vilan 17 Jun 2014 @ 12:40

    Sunt creștin, m-am născut ortodox și la 45 de ani scârbit de felul în care se comportă mai-marii bisericii ortodoxe (o spun din proprie și dureroasă experiență), am trecut la catolici (și din alte motive). Nu că biserica catolică ar fi mai ”sfântă”, ci pentru că e mai mult orientată către viața spirituală decât cea ortodoxă. Aș putea spune că biserica catolică este mai ”ezoterică” pe când cea ortodoxă este mai ”exoterică”, orientată mai mult pe fast și pe sfonăituri pe nas pentru prosit mulțimea. De ”isprăvile” din ziua de azi ale bisericii ortodoxe vuiește presa. Chestia cu ”sfințirea” mașinilor e antologică și cel mai bun exemplu.

    Raspunde
  6. Ionela 17 Jun 2014 @ 19:14

    un adevarat crestin ortodox stie ca nu biserica e totul, asa ca as putea spune ca erai un crestin ortodox varza, bine ca te-ai “convertit” ;)

    Raspunde
  7. Dragos 18 Jun 2014 @ 00:55

    @Vilan – Tratezi cu foarte mare superficialitate credinta in Dumnezeu si in adevarata Biserica a lui Dumnezeu si pleci urechea la presa care canta in struna unei lumi deja secularizate intens.

    Mai marii Bisericii sunt oameni ca noi si sunt in niste pozitii pe post de “manageri” ai Bisericii ca forma de organizare, prin contact intens cu lumea sigur ca sunt si ei supusi patimilor si incercarilor mari, e usor sa ii judeci, dar mai greu sa ii intelegi.

    De ce nu incerci sa dobandesti adevarata traire crestin ortodoxa din cartile adevratilor stalpi ai Ortodoxiei, de la inceput: Sf Vasile cel Mare, Sf. Ioan Gura de Aur, sf. Ioan Scararul, Sf Serafim de Sarof si mai aproape de vremurile noastre: Parintele Paisie Aghioritul, Parintele Arsenie Boca, Parintele Arsenie Papacioc sau cartile scrise despre marturiile Sfintilor care au suferit pentru credinta in Hristos in temnitele comuniste, acolo sa vezi adevarata Ortodoxie!

    Stii ce spunea Parintele Arsenie Boca? Daca nu sunteti multumiti de preotii pe care ii aveti, dati voi altii! Cresteti si dati oamenilor preoti mai buni!

    E greu nu? Crezi ca de un dezertor avea nevoie crestinismul? Incercarile abia incep, nu vezi ca se promoveaza tot mai intens homosexualitatea, si lipsa de decenta sociala, dezechilibrul si alte traznai. Nu e rau ca te-ai dus la Catolici, e bine sa te duci unde simti ca, credinta e mantuitoare dar e gresita gandirea pentru care ai facut-o.

    Ca sa nu mai zic ca pe aceeasi logica ar trebui sa renunti si la cetatenia de roman, dat fiind faptul ca mai marii tarii se poarta infinit mai rau decat mai marii Bisericii.

    Raspunde
  8. Dragos 18 Jun 2014 @ 00:57
    Raspunde
  9. Crox 18 Jun 2014 @ 21:37

    Te pui cu dracu!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)