Sari la conținut

Calcat de propriul Q7

Zoso zicea pe twitter:

Selectia naturală wins again http://is.gd/LqJbS2

Ion Palea (“un cunoscut om de afaceri, având în Horezu o cofetărie şi o covrigărie”) s-a dat jos din masina lui (Audi Q7) pentru a discuta cu un cunoscut iar masina a luat-o la vale fiind scoasa din viteza. In incercarea lui de a o opri, masina a trecut peste proprietar, omorandu-l.

Eu nu pot sa imi inchipui cum un om isi poate imagina ca poate opri cu propria-i forta o masina de peste 2 tone.

In cazul in care patiti o chestie asemanatoare eu va sfatuiesc sa lasati dracu’ masina, viata voastra e mai importanta. Nu va puneti cu ceva ce va depaseste. Fiarele se indreapta dar omul…

4

Dupa cum vedeti masina nu are mare lucru, chiar nu vad rostul unei asemenea incercari. Lasati masina sa-si vada de drumul ei si asigurarea plateste, ca doar d’aia le dati atatia bani, nu?

Mai multe detaii gasiti in Adevarul.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. raul 31 May 2011 @ 11:39

    un cunoscut om de afaceri care avea o covrigarie :))

    Raspunde
  2. alinaelenatl 31 May 2011 @ 14:48

    e grav ce s a intamplat dar ….. eu cam rad si rad cam ….tare…..:D e de ras nu?:D

    Raspunde
  3. felzjk 1 Jun 2011 @ 08:29

    ba tovarase daca tot vrei sa fii blogger si ai si aspiratii maricele de ce nu scrii si tu ceva real nu si imaginiile tale bolnave? daca ai citi cu atenteti despre eveniment ai vedea ca omul vroia sa se urce in masina si a fost prins su roti. daca asa sunt . sincer nici nu stiu cum sa te jignesc, dar banuiesc ca esti jignit destul din nastere.

    Raspunde
  4. criserb 1 Jun 2011 @ 09:10

    @felzjk – Da, intradevar, pentru ca a incercat sa se urce in ea, acum e un erou. Dar e mort. Oare se merita? Gandeste logoc ;)

    Raspunde
  5. Tudor 2 Jun 2011 @ 01:31

    iti zic eu ce s’a putut intampla acolo. Q7 cutie manuala nu este, numa automata, multitronic si mai stiu eu ce. era in D ( drive ) cu ea si omu s’a dat jos fara a mai apasa odata frana si sa o puna in P ( park ).. cand asta s’a dat jos, frana ridicata, a luat’e de pe loc :))… si cum naiba s’o fi gandit el sa o opreasca… ce tampit

    Raspunde
  6. CrazyBike 3 Jun 2011 @ 07:47

    @raul taree om de afaceri :)] …pai nu? =)) bai baiatule sa imi spuna si mie ce baga ala in covrigi de a ajuns sa-si cumpere Q7 ca si eu vreau :))

    Raspunde
  7. alin 4 Jun 2011 @ 07:15

    nu ii plange de mila. ma buccur ca mai moare cate unul, ma simt mai putin inghesuit. tu nu ? sunt satul de bogatani, da-i in ghetz

    Raspunde
  8. gaby007 13 Feb 2014 @ 00:05

    @raul – avea mai mult de cat o covrigarie, era jmjmeker omu’ ;
    dar prost (in situatii din astea nu gandesti si faci ce iti spune instinctul)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)