Sari la conținut

CGCHIM – Soluție pentru spălarea parbrizului de 2 lei

Înainte de Crăciun în timp ce eram la mecanic am sesizat că apa ce-o aveam în portbagaj, cea rezistentă la -20°C era înghețată. Și nu, temperatura nu a ajuns nici pe aproape de această valoare, era undeva la -5°C.

Sincer să fiu nu mai știu de unde am luat-o, știu că am luat-o dintr-un supermarket și că am dat puțin pe ea, foarte puțin, vreo 5-6 lei.

Priviți bine bidonul să știți să nu luați așa ceva că o să vă blestemați zilele.

Am circulat cu apa înghețată vreo săptămână pentru că afară temperatura nu voia să crească peste 0°C și a mea soluție minune nu voia să se dezghețe. Nici la -2° nu se dezgheța deci vă dați seama și voi ce soluție bună era.

Partea bună este că nu mi s-a spart vreo conductă, că de vizibilitate oricum nu am avut parte. Trebuia să opresc din când în când și să dau cu zăpadă pe parbriz pentru a-l curăța.

Mișto rău…

Deci, să nu faceți ca mine, încercați și voi să nu mai luați cel mai ieftin produs de pe piață. Este logic că nu-i bun de nimic atunci când este mai ieftin ca apa plată…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Cristi 7 Jan 2015 @ 13:04

    Trebuia să duci bidonul așa înghețat la ANPC să-i amendeze pe producători

    Raspunde
  2. criserb 7 Jan 2015 @ 13:06

    @Cristi – mda… îți dai seama că aveam chestii mai bune de făcut pe 31 decembrie…

    Raspunde
  3. razorsbk 7 Jan 2015 @ 13:18

    ce ai luat tu e apa colorata. gasesti la lidl kit de iarna pentru masina, care cuprinde si lichid de parbriz la 0.5L rezistent la -60gradeC pe care il diluezi cu apa, plus alte solutii utile pentru iarna.

    Raspunde
  4. Claudiu 7 Jan 2015 @ 14:01

    Cred ca am vazut la Selgross. Cea mai rapida metoda sa se dezghete apa pe conducta e parcarea unui mall (asta daca iti permite timpul). Alta ar fi, sa nu cumperi apa colorata si parfumata la 5-6 lei.

    Raspunde
  5. raul 7 Jan 2015 @ 23:08

    @Claudiu: esti real? :)))

    Raspunde
  6. seba18 9 Jan 2015 @ 05:47

    Lasa, că mie mi-a făcut dop de gheață una de 4L la 25 lei, cu teflon cică, luată de la eMAG si care chipurile rezistă la -30 de grade. Ce-i drept, a înghețat când afara erau – 20…dar așa am stat și eu vreo săptămână fără spălător. Și mă bucuram când mi-am luat mașina că are duze încălzite la spălător…păcat că dopul era probabil undeva pe furtun.

    Raspunde
  7. Portal turism 18 Jan 2015 @ 21:07

    si eu am patit-o rau cu o solutie pe care am avut-o pusa in vasul masinii pentru spalat geamuri si cand aveam mai multa nevoie de ea am constatat ca a inghetat. Treceau masinile pe langa mine, imi stropeau parbrizul si eu eram nevoita sa trag pe dreapta si sa-mi sterg parbrizul! A fost groaznic!
    Magazinele nu stiu cum sa ne pacaleasca mai mult!

    Raspunde
  8. Andreea 18 Jan 2015 @ 21:59

    Traiasca alcoolul izopropilic…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)