Sari la conținut

Pe bune, o telenovelă la o oră de vârf pe ProTV?

image_b51cea929d17c6ba7c80d8a5c28eb233Ieri în timp ce mă uitam la știrile ProTV (știri la care mi-am tot zis că nu mă mai uit că m-am săturat numai de lucruri negative) am văzut că tot făceau reclamă unei telenovele.

Am trecut peste și nici nu prea am realizat prea mult pentru că atunci când sunt reclame care nu mă interesează nu prea sunt atent.

Mare mi-a fost mirarea când la sfârșitul știrilor, când în mod normal urma un film, sau poate o emisiune de-a lor am văzut că începe o telenovelă.

Este doar părerea mea sau ăștia s-au cam stricat la cap și fac dintr-o televiziune la care pe vremuri aveai ce vedea, o televiziune pe care acum ai vrea să o ocolești?

Pe bune acum, cine voia să vadă o telenovelă se uita pe acasă și aia era.

Dar acum nu, acum se pare că trebuie să ne uităm cu toții la o telenovelă că deh, probabil așa se poartă sau… poate că nu-și mai permit să dea un film, vechi și ăla.

Nu știu despre voie, dar eu prefer să-mi găsesc un alt post preferat, cu toate că ani de zile le-am urmărit programele cu plăcere. Poate cu plăcere sau poate din reflex, pentru că eu mă uit în general la posturile care sunt HD.

De acum… am să urmăresc știrile pe alt program, cred că pe Digi 24.

So… cu drag Pro-ule, ne mai vedem când o să am ce să văd, când o să revină showurile care îmi plăceau sau filmele alea vechi, pe care uneori îmi făcea plăcere să le revăd.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. gigi 6 Jan 2015 @ 15:29

    bine, bre, acum nici cand baga filme noi nu e bine. inainte faceati misto ca repeta vechiturile.

    Raspunde
  2. criserb 6 Jan 2015 @ 15:32

    @gigi – să facem diferență între un film și o telenovelă…

    Raspunde
  3. Florin, 6 Jan 2015 @ 15:51

    Revin filmele de saptamana viitoare. serialul se muta pe acasa. doar primele episoade sunt difuzate pe ProTV, pentru promovare.

    Raspunde
  4. criserb 6 Jan 2015 @ 16:11

    @Florin, – Sper să fie așa… ar fi bine.

    Raspunde
  5. Gigi 6 Jan 2015 @ 17:19

    Eu urmăresc știrile pe Digi24 de multă vreme. Și sunt HD. :)

    Raspunde
  6. Iote 7 Jan 2015 @ 11:41

    S-a prostit de tot si ProTV-ul

    Raspunde
  7. Marius Cucu 7 Jan 2015 @ 19:16

    @Iote – probabil ca nu mai sunt atat de multi bani in trust :)

    Raspunde
  8. andrei 8 Jan 2015 @ 08:27

    nu este prima oara cand vad a te repezi sa tragi concluzii dar nu intelegi nici pana la piciorul broastei. fenomenul (si nu o spun cu rautate)

    inainte de a explica ce s a intamplat la pro tv vreau sa explic putin contextul. televiziunea este un bussiness ca oricare altul. profitul, ca si la o uzina eate diferenta dintre costurile produsului si incasarile pe acel produs. in al 2 lea rand publicul caruia i se adreseaza televiziunile (in general in lume dar mai ales la noi) este format din ce in ce mai milt din segmentele D,E care sunt procentual mult mai numerosi decat restul segmentelor. aici intervine prima observatie. telespectatorii ca tine nu sunt o miza pentru televiziuni.

    acum, ce intelegem noi de aici. pt a face un profit cat mai mare trebuie sa ai productii cat mai ieftine la care sa se uite cat mai multi oameni. iar acei oameni multi din pacate nu sunt dintre cei mai educati, de unde reiese ca productiile tale nu voro trebui sa fie foarte sofisticate.

    ce a incercat sa faca pro tv ul a fost un artificiu de marketing. a incercat sa se foloseasca de notorietatea lui pt a creste cat mai mult un produs prost ( iar telenovelele creeaza o loialitate f mare) si a l transfera (cu tot cu public) la acasa tv care in momentul asta este cu un picior kn groapa. asta a fost tot. un artificiu inteligent care din pacate nu le a iesit, telenovela avand mai putin de jumatate din share ul pe care il avea statia pe seg. ala inainte.

    iar legat de filmele de pe pro.. esti cel putin incorect.de multe ori difuzeaza tirluri mai noi decat hbo ul. vrei filme cat mai noi, du te la cinema.

    in final, ar trebui sa intelegem ca noi, din pacate, nu reprezentam o miza pt tv, pt ca, tot din pacate, suntem prea putini. iar banii vin de la aia prosti si multi.

    Raspunde
  9. Coffee 8 Jan 2015 @ 09:08

    Erau manelizati si astia, lipseau doar telenovelele turcesti.

    Raspunde
  10. andrei 9 Jan 2015 @ 08:20

    decât las fierbinți sau Steven segal în fiecare seara…. probabil e pana intra grila noua…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)