Sari la conținut

Spray de degivrare cu esență de insecticid

Un client cumpără din Auchan un spray pentru degivrarea parbrizului și când îndepărtează eticheta apare surpriza. Sub JetXpert spray-ul este inscripționat cu “Aerosol insecticid”, ceva pentru molii.

Dacă a dezghețat sau nu parbrizul nu știu, cert este că ceva e dubios la mijloc.

În prima fază am crezut că poza e fake, chiar nu-mi imaginam că cineva poate să facă așa ceva, dar se pare că povestea este cât se poate de reală. Vedeți un material filmat cu camera ascunsă pe reporterntv.ro

So, să fim mai atenți când cumpărăm ceva, să studiem până și pe sub etichetă.

Partea funny este că produsul este unul vândut în Auchan, iar pe dedesubt scrise că este produs marcă proprie Carrefour :)

sursa, via

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Claudiu 23 Jan 2015 @ 11:45

    Mi se pare oarecum logic ce spune tipul ala: tuburile alea sunt comune. Problema apare atunci cand produsul in sine este diferit fata de ce scrie pe eticheta (degivrant). Probabil pentru a reduce costurile (retur la tuburi) cei din fabrica au lipit eticheta peste si au livrat tuburile catre JetX pentru umplere.

    Raspunde
  2. criserb 23 Jan 2015 @ 11:48

    @Claudiu – pare logic, dar nu prea. Gândește-te că poate să fie un spray pe care scrie spray împotriva gândacilor, iar cu eticheta căzută să scrie spray odorizant pentru casă. Ce ar face cineva cu spray-ul în momentul în care l-ar găsi cu eticheta căzută?

    Raspunde
  3. Bogdan 23 Jan 2015 @ 13:18

    Eticheta aia nu cred ca e lipita cu apa, incat sa cada. Mi se pare un “scandal” de pomana.
    Si eu zic ca e o chestie de costuri, mai ieftina etichetare decat sablarea can-ului.

    Raspunde
  4. Gigi 23 Jan 2015 @ 13:25

    O surpriză cam neplăcută, cred eu.

    Raspunde
  5. Gervil 23 Jan 2015 @ 13:50

    De acord cu Claudiu. Oricine, daca ar avea o problema de genul in firma lui ar lua decizia asta, pentru a minimiza pierderile. Si, legat de ce-ai zis tu, in cazul asta, nu-i de inhalat nici ala de gandaci, nici ala de masina, deci mi se pare o decizie ok, mai ales, presupunand ca nu contine substante. Nu cred ca cine-a luat decizia asta ar fi gandit la fel daca era vorba de un spray de uz casnic, mai apropiat de oameni, odorizant… dar cine stie…oamenii ne pot surprinde.

    Raspunde
  6. marius 23 Jan 2015 @ 20:38

    Cred ca este o cartita infiltrata de Carrefour.

    Raspunde
  7. Andreea 23 Jan 2015 @ 20:55

    Avand in vedere ca am lucrat in depozitul care distribuie respectivele produse (producatorul e Romtec), el este cel care face spray-ul degivrant Jetexpert, spray-ul insecticid marcile Auchan, Carrefour si Cora, la fel si spray-urile de camera – marca proprie a acelorasi magazine. E clar ca au bulibasit-o :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)