Sari la conținut

Spray-ul care te imbata instant

1

A venit si momentul ala in care te poti imbata instant :) cu costuri destul de mici si fara nicio urmare.

David Edwards a inventat un spray care odata pulverizat in gura iti induce starea de betie cu doar 0.075 ml de alcool. Un pahar de bautura normal contine intre 40 si 60 ml de alcool, ceea ce echivaleaza cu circa 600 de spray-uri.

Marele avantaj al acestui spray este ca, fata de bautura, nu produce starea aceea de a a doua zi. Nu produce dureri de cap, iar dupa ce-i trece efectul omul se poate urca linistit la volanul masinii.

Un astfel de spary se poate precomanda pentru suma de 26$.

Daca este asa cum ne este prezentat de designtaxi.com cred ca spray-ul o sa aiba un succes maxim. Ma gandesc cati oameni evita sa consuma alcool pentru ca urmeaza sa conduca sau cati sunt cei care urasc starea de a doua zi.

Pe de alta parte, faptul ca te imbata instant cred ca o sa fie folosit pentru a prinde curaj. Se stie ca bautura il face pe om mai viteaz… si nu stiu daca asta e chiar un lucru bun.

[foto: Getty Images, via Dragos]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Oana 8 May 2012 @ 18:49

    Ar fi mai bun unul care te dezbată…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)