Sari la conținut

Street Delivery, un eveniment dubios

Am fost si eu la Street Delivery, nu aveam cum sa-l ratez, o multime de prieteni s-au dus, am vazut pe facebook, niste apropiati au vrut sa ajunga si deh… m-am dus cu ei, doua zile la rand.

Am avut ocazia sa pozez oameni, culori, frumos, nu am de ce sa ma plang, din punct de vedere al culorilor a fost un eveniment foarte misto. Insa, daca este sa ma refer la ceea ce am vazut acolo, fara sa ma refer la ceva anume… a fost o chestie… dubioasa. Tot felul de “artisti”, probabil neintelesi care vroiau sa ne arate de ce sunt ei capabili. Unii… cu gusturi bune, nu zic nu, au fost si d’aia, insa am vazut si niste “artisti”… vai de capul lor. Ma rog, nu vreau sa comentez mai mult, fiecare are dreptul sa aiba o parere, a mea insa nu este pozitiva.

Va las mai jos cu niste poze, frumoase as zice, din prisma culorilor… :)

DSC_3747DSC_3753DSC_3755DSC_3757DSC_3770DSC_3783

Mai multe vedeti pe facebook.

Sunt curios daca voi ati fost pe acolo, voua cum vi s-a parut? V-a placut ce-ati vazut?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Sabina 17 Jun 2013 @ 11:05

    A fost mai putina lume, cred, decat anul trecut. Liber ziua, aglomerat noaptea. Eu m-am oprit la workshop-ul de percutie, la rulete, la artistii care lucrau in lut sau lemn sau fier. Ma fascineaza :)

    Raspunde
  2. Maddy 17 Jun 2013 @ 12:57

    Nu inseamna ca’s dubiosi daca nu gusti stilul lor. Chimie e genial (idem pt Afo, Flou Rege) si Subcarpati dau o tenta moderna folclorului.

    Raspunde
  3. criserb 17 Jun 2013 @ 15:25

    @Maddy – nu are legatura cu gustul, acum 2 ani mi-a placut, anul trecut a mai mers, dar anul asta…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)