Sari la conținut

Sunt Bucurestean

Mi s-a zis ca: “devii din ce in ce mai Bucurestean”…

Ce inseamna asta?

Atunci cand spui nu fara nici o explicatie inseamna ca esti Bucurestean? Cand spui nu fara un motiv anume, doar pentru ca nu vrei, pentru ca nu ai chef sa faci un anumit lucru, pentru ca pur si simplu nu vrei sa faci asta…

Daca asta inseamna… atunci chiar am devenit un Bucurestean…

Nush cum sa o iau… dar mi se pare o jignire… si ma simt prost… dar m-ash simti mai prost sa fac ceva impotriva vointei mele…

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. pantera mov 16 Sep 2007 @ 15:28

    se scrie cu b mic, nu le da importanta mai mare decat trebe :P ca-si dau ei destul ;)

    Raspunde
  2. Cami 16 Sep 2007 @ 15:39

    Vorbese frumos despre ei, bine?? :-w La urma urmei, cine peste cine a venit??? :d

    Raspunde
  3. epep 16 Sep 2007 @ 16:36

    a avut mare drepate bucuresteneeeeeeeee

    Raspunde
  4. Andreea 16 Sep 2007 @ 16:41

    Daca asta inseamna sa fii bucurestean inseamna ca ai fost bucurestean de cand te stiu.Nu-mi amintesc ziua in care tu sa iei in considerare ce simt altii,inainte sa deschizi gura sa spui ce gandesti…Si asta nu e un lucru rau:)

    Raspunde
  5. mo 16 Sep 2007 @ 17:54

    si eu sunt la fel de “bucuresteanca”. daca nu am chef, nu fac. nu trebuie sa faci mereu ce vor altii. trebuie sa faci ce vrei TU!

    Raspunde
  6. criserb 16 Sep 2007 @ 18:36

    Mda…

    Sa ai puterea sa spui DA
    Sa ai puterea sa spui NU
    Sa ai curajul sa fii TU

    Raspunde
  7. Ghiocel07 16 Sep 2007 @ 19:18

    Mai frate, ce filozofie ! Dupa cate stiu la materia asta nu ai fost tocmai grozav. In ceea ce priveste bucurestenii, degeaba se supara Cami, dar originalii sunt cam putini, pe cale de disparite. In rest numai de bine !

    Raspunde
  8. Cami 16 Sep 2007 @ 20:46

    Nu ma supar :) deloc… la mine in facultate cele mai fitzoase si rele sunt fetele cu “accent”. Apoi, Cristi …. ai facut tu ceva, in stilul tau unic, si asa zici ca ai fost mereu… deci nu va strica Bucurestiul.. :)
    Si inca ceva: nu ne dam noi importanta, ceilalti vin complexati si cu ideea ca suntem nesuferiti,si asta o zic doar cei ce nu se pot adapta. :) ( avand in vedere ca primii bucuresteni au murit, acum asa le zice astora care s-au nascut si au copilarit aici. Sau cel putin la astia cred ca se refera Cristi)

    Raspunde
  9. Andreea 18 Sep 2007 @ 03:24

    Se spune despre newyorkeri ca sunt cei mai rai,mai grabiti si mai individualisti din State.Si totusi am cunoscut bucuresteni care au ramas placut impresionati de cat sunt de cumsecade comparativ cu bucurestenii!!!:-?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)