Sari la conținut

Suntem in cautarea "cuibului"

cuibInca de la inceputul acestui post trebuie sa va spunem ca parintii nostri au si ei 2 “probleme” cand vine vorba de noi: primul ar fi sa facem nunta ( caci s-au saturat si ei (sper) de discutiile de genul “ai vazut mama?pana si aia s-a maritat!!!”), iar al doilea sa ne luam casa in frumosul nostru Bucuresti. Ei inca spera ca ne vom intoarce langa ei la mare, soare, aerosoli, aer curat, dar o dau cu Bucuresti-ul ca poate, poate, se lipeste ceva de noi (deja am senzatia ca cel putin jumatate dintre voi ati trecut prin asta si “aud” niste offfff-uri grele).

Intorcandu-ne la prima “problema”, am reusit sa-i linistim in ceea ce priveste nunta, lautarii, invitatii, meniul si pentru o perioada am trait fericiti…pana cand ne-a rasarit in minte ca ideea de casa e una buna.

Ne-am facut planul ce facem, cum facem, siiii … sa inceapa distractia!

Si dupa nici 2 saptamani de avant muncitoresc… brusc ne loveste realitatea si maturitatea -nebunia cu banci, cu acte, cu site-uri imobiliare, cu comisoanele agentilor (pe care, evident, nu-i avem, caci am fost greieri ani buni si unde era distractia mai mare hop si noi!

Am zis sa o incercam si altfel, ca doar lucram in online, si cine stie care user ce-i citeste blogul lui Cristi are vreo informatie utila pentru noi.

Asa ca noi ne-am gandit sa-l numim “Cuibul”. Cuibul trebuie sa aiba 3 camere, (poate facem pui :) ), intr-un bloc construit dupa 1978 (ar fi decent sa fie de-o varsta cu noi:), decomandat sau semidecomandat, la un etaj intermediar, cu 2 bai (optional, dar daca sunt doua e de vis), cu o suprafata de peste 70m2, cu balcon, acces metrou (maxim 10 min de mers pe jos).

Ne place foarte tare sectorul 3, respectiv: Titan, Nicolae Grigorescu, Mihai Bravu, Costin Georgian, 1 Decembrie 1918, Dristor, Basarabiei, Camil Ressu, Campia Libertatii, Iancului, Muncii, dar nu excludem si alte zone dragute.

Asteptam “ciripelile” voastre pe adresa de e-mail pirvu [punct] elena [at] gmail [punct] com

Va multumim foarte mult!
Elena si Alex

P.S. Dupa cum v-ati prins, este vorba de un guest post. Daca stiti pe cineva care ii poate ajuta pe cei doi porumbei, aveti mai sus o adresa de mail sau lasati un comentariu ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. ben hur 28 Jan 2013 @ 11:24

    hehe e greu asa din avion. banui ca porumbeii vor un pret corect si de-asta au postat pe aici.
    doar ca asa cum a zis un patron de agentie imobiliara..e o perioada de haituiala care nu se stie cat va mai dura. (a fost singurul angrenat in imobiliare pe care l-am vazut sa spuna ca preturile vor scadea..gabriel balica de la sudest imobiliare).
    proprietarii cer preturi apropiate de ce-a fost in boom aducand argumentu….ca domle, vecinu meu de la 3 a luat x euro pe apartament. doar ca intre timp cumparatorii isi calculeaza minutios fiecare leut, pentru ca la urma urmei viata la bloc nu e un paradis…poti sa n-ai caldura din cauza ca e infundata reteaua si pe nimeni sa nu intereseze, poti sa astepti juma de ora sa vina apa calda.
    sau sa fuga administratorul cu toti banii de pe intretinerea de pe ultimii y ani…si sa ramai de tot fara apa..rece.
    mult succes si asteptam eventual pretul real :P

    Raspunde
  2. raul 28 Jan 2013 @ 11:37

    wtf.. mi se pare foarte gay continutul postului.

    Cristi sa nu te superi acum pe mine, dar astia doi merita sa se loveasca si mai dur de realitate. ce naiba este cu vocabularul asta de fetita de 12 ani care a descoperit acum dragostea? ma asteptam sa vad si o fraza gen: STOP PAGINA MEA :)))

    cum adica ii preseaza parintii sa isi cumpere apartament si sa faca nunta :o =))

    Raspunde
  3. Violeta Costin 28 Jan 2013 @ 11:45

    Le tinem pumnii! SI nu ar fi rau sa impartaseasca cu noi experienta in detaliu.
    Nu tineti doar pt voi sugestiile caci mai sutn si altii in cautare de cuibusor :)

    Raspunde
  4. maddy 28 Jan 2013 @ 12:45

    haha radu, crud dar adevarat spus.
    daca parintii va freaca la cap cu nunta si casa ce`ar fi sa va sponsorizeze ei? daca e sa faceti ceva, faceti ceva din proprie initiativa nu obligati de parinti. sunteti adulti, ce naiba!

    criserb: trebuia sa bagi faza cu guest post la inceput, citeam si chiar ma miram, stiind ca tu si dana sunteti deja casatoriti si aveti apartament :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)