Sari la conținut

Suparati pe Facebook

Hate-the-New-facebook-FeedZilele trecute s-au intamplat niste modificari pe facebook care provoaca multe vorbe prin online. Majoritatea oamenilor pe care ii citesc pe twitter sau facebook sunt revoltati. Ba ca nu mai gasesc nush ce chestie in facebook, ba ca nu le place cum arata, ba ca vor sa treaca la versiunea anterioara, etc.

Toata lumea se plange. (sau ma rog, aproape toata, sa nu generalizez)

Sa va zic o chestie, daca nu va place ceva nu e obligatoriu sa-l folositi. Daca nu va place cum arata ultima versiune si sunteti asa de suparati, nu va puteti adapta sau pur si simplu faceti parte dintre nemultumiti, puteti renunta la facebook.

Nu se supara nimeni.

Dar na, e mai usor sa comentati pe unde apucati decat sa nu folositi ceea ce nu va place…

Nush cum sunteti voi dar eu cand nu imi place ceva nu folosesc. Nu imi place o gagica, nu ies cu ea. Nu imi place un om, nu ma intalnesc cu el. Nu imi place un site, nu mai intru pe el.

De ce va e asa de greu sa renuntati la ceea ce nu va place?

Sunt atatea siteuri de socializare, puteti incerca altele care poate va plac, pe bune acum.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
16 comentarii
  1. Alina 22 Sep 2011 @ 13:11

    :) Eu mi-am sters contul Facebook.
    Dupa ceva timp de folosire am ajuns la concluzia ca nu imi place deloc modalitatea de functionare si de plimbare a informatiei, asadar am dat click pe butonul de delete. Si e asa de bine….

    Raspunde
  2. octavian 22 Sep 2011 @ 14:04

    Dear 500 million users,
    You’ll get used to it. You always do.

    Best,
    The Zuck

    Raspunde
  3. MooNy 22 Sep 2011 @ 16:15

    cris, nu cred ca te-ai gandit la o chestie. WHAT IF …
    Dar daca sunt obligata de ocupatia mea sa “prestez” pe facebook?
    Daca fara facebook nu imi pot promova ceva?

    Facebook nu e numai un HI5 mai avansat.
    Ar trebuie, ca la forumuri, sa iti dea optiunea sa alegi daca vrei “noua tema” sau nu. AU umplut siteul cu toate tampeniile fara sa iti lase optiunea de a le eliina sau de a le pastra

    Raspunde
  4. Alina 22 Sep 2011 @ 16:41

    @Octavian Dear soon to be much more less than 500 millions…

    Facebook se apropie de obstescul sfarsit si nu pentru ca o alta retea ii ia locul ci pentru ca oamenii incep sa constientizeze impactele negative ale unor astfel de retele.

    Raspunde
  5. criserb 22 Sep 2011 @ 16:45

    @MooNy – e un site ca oricare altul. Vrei nu vrei asta e. Nu iti place cum e, cauti altul… nu poti sa ii impui lu’ X ca nu iti place siteul lui, sa-l schimbe cum vrei tu ;)

    Raspunde
  6. Alina 22 Sep 2011 @ 17:22

    @Criserb Nu este asa. Ei ofera un serviciu pentru niste utilizatori de pe urma carora castiga bani. Deci daca clientul e nemultumit, adica userul ala care tot posteaza ce a mancat la pranz, ce durere mai are, ce fas a mai dat azi, daca acest user e nemultumit si isi ia jucariile si pleaca, ei au de pierdut. Deci mariile sale trebuie sa aplece urechea la plangerile utilizatorilor si sa faca ceva legat de asta.

    Raspunde
  7. criserb 22 Sep 2011 @ 17:52

    @Alina – corect. Dar userul ala ramane acolo indiferent ce fac aia, si atunci ei fac ;)

    Raspunde
  8. Nebunia 22 Sep 2011 @ 22:34

    Mai dar inca mai poti reveni la vechiul format al facebook-ului ;) in loc sa se planga atatia, nu mai bine profitau de cele inca cateva clipe in care puteau sa se simta ca inainte ? :D de obsinuit tot trebuie sa te obisnuiesti, asta daca vrei sa ramai pe aceasta retea de socializare…

    Raspunde
  9. simona 23 Sep 2011 @ 20:52

    Eh nu e chiar asa, nu-ti place, nu-l folosesti, in cazul facebook-ului care in ziua de azi e ca si vorbitu’ la telefon. Si pe mine ma deranjeaza o chestie la ultima versiune, faptul ca dc apas pe numele persoanei din fereastra de chat nu mai imi deschide pagina pers. respective. Asta chiar ma enerveaza fiindca mi se intampla de multe ori sa vreau sa-i deschid fereastra sa vad niste poze de ex si acu nu mai pot direct de acolo. Dar asta nu inseamna ca n-o sa mai folosesc facebooku’, in nici un caz!
    Acu ce-ar insemna, ca dc la serviciu imi pune o noua varianta de windows, office sau outlook care nu-mi plac, nu mai folosesc calc?
    Oamenii au dreptul sa spuna ce ii deranjeaza la un serviciu pe care il folosesc, e perfect normal, nu inseamna ca renunta la el din cauza asta.
    Si uite iti mai dau un exemplu din sfera net-ului care ma deranjeaza: noua versiune Opera (nu mai apare lista cu toate site-urile accesate pe un tab deschis, apare top 10; era mai practic si mai accesibil sa apara toate in lista).

    Raspunde
  10. simona 23 Sep 2011 @ 20:55

    Pai da, userul ramane acolo fiindca nu vrea sa renunte la serviciul resp. Dar dc iau mai multi atitudine si-ti spune nemultumirea, exista sansa sa se si schimbe ceva. Daca ar inghiti toti in sec si ar accepta situatia, clar nu s-ar schimba nimic.

    Raspunde
  11. criserb 23 Sep 2011 @ 22:34

    Sa spui ca te deranjeaza e una, si e normal, dar de la asta pana la a face petitii, pana la a te plange non-stop e o diferenta :)

    Sunt lucruri care ma nemultumesc si pe mine dar cand or sa fie prea multe nu am sa-l mai folosesc, deocamdata ma pot adapta. In plus, inca FB nu a terminat modificarile, mai sunt, acum trecem doar printr-o etapa intermediara ;)

    Raspunde
  12. Alina 23 Sep 2011 @ 22:51

    @Criserb Eu cred ca multa lume nu renunta pentru ca e singura modalitate de a ramane in contact cu diversi cunoscuti. De ex eu asa mi-am recontactat toti colegii de liceu. Si a fost si singurl motiv pentru care am ramas atat de mult. Pana la urma tot s-a depasit limita si am renuntat.

    Raspunde
  13. Ghiocel07 23 Sep 2011 @ 23:27

    @Alina-si eu cum o mai vad pe “gradinareasa”, adica pe Silvia?

    Raspunde
  14. Alina 24 Sep 2011 @ 13:14

    @Ghiocel Pentru prieteni (si nu din cei de Facebook :) ) avem un link special ;)

    Raspunde
  15. Ghiocel07 24 Sep 2011 @ 18:16

    @Alina, multumesc pentru foto. Degustatoarea este foarte serioasa in meseria ei :)

    Raspunde
  16. tudor 29 Sep 2011 @ 22:46

    ce e aia facebook?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)