Sari la conținut

Susținem și noi o româncă într-un concurs internațional de design?

X1-940x530

Electrolux Design Lab este un concurs internațional care îndeamnă studenții sau absolvenții de design să își înscrie ideea și schița unei soluții inovatoare de design de produse electrocasnice care să aibă un impact asupra societății urbane din viitor.

Dintre cele 1700 de concepte înscrise anul acesta în competiție, 8 românești s-au calificat în top 100, iar în acest moment, în semifinale, avem 3 proiecte românești calificate din totalul de 35 de proiecte. Și avem șanse incredibil de mari sa ajungem în finală cu măcar un proiect.

Proiectul Sorinei, Set to Mimic, a fost cel mai votat proiect în 2 dintre etapele concursului. În acest moment proiectul e în semifinale și cred ca are foarte mari șanse să se numere printre cele 6 proiecte finaliste alese de juriu.

Dar până la marea finală din noiembrie, îmi doresc ca încă din această fază să îi asiguram un loc Sorinei pe scenă, ajutând-o să câștige Premiul People’s Choice.

Mai sunt doar 5 zile în care românii mai pot vota pentru proiectul Sorinei și cred ca are șanse foarte mari să castige votul publicului, dacă reușim să mobilizam cat mai multi romani să voteze pentru ea.

Mai departe este mâna juriului care va alege cum va arăta podiumul – sper sa ajungă și Sorina pe el, ca urmare a selecției acestui juriu.

Proiectul ei poate fi votat aici.

Pentru a aflat mai multe despre Sorina și despre proiect puteți citit și interviul de aici.

Hai să răspândim vestea, să ajutăm un român să ajungă să fie locul 1 în lume, să arătăm că avem multe valori, să schimbăm puțin percepția lumii despre noi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Cristian 10 Oct 2014 @ 11:58

    Foarte buna ideea ta, sper sa stranga cat mai multe voturi! Bafta tuturor celor inscrisi.

    O idee: Pune un link si catre celelalte proiecte ale romanilor care mai sunt in concurs :)

    Raspunde
  2. criserb 10 Oct 2014 @ 12:08

    Garden pod – by Ovidiu Subțire
    Instant Cleaning Glove by Ștefan Bogdan

    Eu totuși am promovat proiectul Sorinei pentru că mai sunt doar 5 zile, iar Sorina are șansele cele mai mari.

    Raspunde
  3. Cristian 10 Oct 2014 @ 13:13

    @criserb – Gata :) Merita toti cate un vot

    Raspunde
  4. 2DU 10 Oct 2014 @ 15:46

    e un fel de eurovision, sa înțeleg.. Nu ar trebui sa primeze calitatea proiectelor? Nu sunt cârcotaș însa mi se pare nepotrivit acest tip de ‘patriotism’ pe o tema de tehnologie..

    Raspunde
  5. Iulia 12 Oct 2014 @ 22:17

    Gata, am votat :)

    Raspunde
  6. Stoica Dumitru 14 Oct 2014 @ 13:29

    Am votat si eu!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)