Sari la conținut

Targul de paine si produse traditionale

Pentru ca Ghiocel mi-a dat un link saptamana trecuta in care se vorbea despre Targul de paine si produse traditionale ce are loc in Bucuresti, mai exact in Parcul National, am zis sa mergem si noi sa vedem ce-i acolo.

targul-de-paine

Am fost, am vazut, si targul ne-a lasat o impresie destul de frumoasa. E foarte frumos sa vezi adunati la un loc oameni din intreaga tara, fiecare punandu-si in valoare traditia si produsele traditionale.

targul-de-paine01

Majoritatea produselor sunt de vanzare, iar unele se dau chiar moca. Locurile cu produse moca nu sunt greu de gasit, va dati voi seama de ce…

targul-de-paine02

Pe langa paine se pot cumpara niste bezele imense ce-i faceau cu ochiul Danei…

targul-de-paine03

porumb fiert si prajit

targul-de-paine04

halvita facuta in casa

targul-de-paine05

si de ce nu, ciocolata.

targul-de-paine06

Mi-e greu sa scriu aceste randuri, parca si acum imi vine sa salivez (ca sa nu zic ca-mi curg balele, ca nu e frumos :D)

targul-de-paine07

Acadele si turta dulce

targul-de-paine08

Paine si cozonaci de toate felurile.

targul-de-paine09

Peste afumat in ramuri de brad.

targul-de-paine10

targul-de-paine11

Cum v-am zis, unele produse pot fi incercate.

targul-de-paine12

targul-de-paine13

Dar eu va recomand sa admirati cum se face painea pe vatra de mai jos, iar daca rabdarea si timpul va permite, incercati-o. Va zic de rabdare si timp pentru ca dureaza pana se face iar daca e moca e lume multa :P

targul-de-paine14

targul-de-paine18[3]

In cazul in care cautati vreun sos anume sau cine stie ce dulceata, asa cum cautam noi de ceva vreme dulceata de nuci tot aici este locul in care le gasiti.

targul-de-paine15

De asemenea gasiti tuica si rachiu din toate zonele tarii, nu cred ca am vazut vreo regiune care sa nu aiba vreun reprezentant.

targul-de-paine16

targul-de-paine17

Preturile nu sunt mari, dar nici mici. Ideea e ca gasiti produse pentru orice buzunar. Vrei cantitati mai mari, platesti mai mult, vrei mai putin platesti adecvat.

Pe langa paine si cele descrise mai sus, gasiti multa miere de albine si produse apicole sau carne de toate felurile. Oferta este foarte variata si frumos prezentata, asa ca daca aveti putin timp liber merita sa faceti o plimbare prin Parcul National.

Targul este deschis astazi, sambata de la 10 la 18, si maine,duminica, la fel.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Ghiocel07 11 Sep 2010 @ 22:42

    Foarte frumos. Eu am fost la Targul International de gatit in aer liber de la Cluj-Napoca. Urmeaza sa scriu si sa pun poze. A fost foarte frumos.

    Raspunde
  2. monis 11 Sep 2010 @ 23:31

    Vai ce bine arata ciocolata de casa =p~. Nu mai pune poze de genul asta ca sunt periculoase pentru unii…@-)

    Raspunde
  3. AmZis 12 Sep 2010 @ 01:06

    mi-a starnit curiozitatea. maine am sa ma duc si eu :)

    Raspunde
  4. Mihai Baboi 12 Sep 2010 @ 09:56

    Mi-ai dat gaura in stomac cu bezelele alea. Si ciocolata de casa, si painea, si si… Gata, ma duc sa mananc ceva si sa ma mint ca sunt produse de la targ :d

    Raspunde
  5. sip 12 Sep 2010 @ 11:14

    Eu am fost la CLUJ la “Elibereaza pilotul din tine ” … si l-am eliberat !:d

    Raspunde
  6. pantera mov 12 Sep 2010 @ 11:56

    bezelele alea de la chocolat sunt foarte bune :X si din ce imi amintesc, nu prea scumpe. dar oare de ce ii zice targ de paine daca de fapt e targ de alimente de tot felul?

    Raspunde
  7. elaul 12 Sep 2010 @ 13:48

    am vazut ca primele poze facute de tine, prezinta produsele de la..”Chocolat”.Patronii sunt buni prieteni si iti recomand de acolo prajiturile fara E-uri, cu frisca naturala si de ce nu..chiar tortul de nunta!:)Al nostru a fost apreciat de toti nuntasii:)

    Raspunde
  8. InnOcente 15 Sep 2010 @ 17:54

    Mânct şi eu de acolo. Ne-a adus tarte reporterul care fuse acolo :D

    Raspunde
  9. tanti ana 17 Apr 2011 @ 23:17

    uite ca avem si noi cu ce ne lauda sunt foarte frumoase pozele dar ce fac acum cu stomacu ca ar vrea si el ceva din ceai vazut………………..oricum ati multumesc ptr postari asa mai vad si eu ce se mai antampla frumos an tara

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)