Sari la conținut

taxigratis.ro

taxi-gratisFoarte rar vezi lucruri facute benevol. Si pentru ca lucrurile astea sunt rare, pentru ca eu as spune ca sun inexistente, asa cum cei de la taxigratis.ro va transporta gratuit, in sectoarele 2 si 3, asa am ales si eu sa-i promovez. Gratis.

 

 

  • Ai cu adevarat o urgenta ?? Trebuie sa ajungi undeva si nu ai bani de metrou sau nu poti din alte cauze ? Suna-ne si te vom ajuta !
  • Navighezi la pagina contact !
  • Suni la unul din numerele afisate si unul dintre colegii nostrii iti va raspunde.

Eu va sugerez sa-i contactati numai atunci cand aveti cu adevarat nevoie. Nu-i sunati cand sunteti cu buzunarul plin, este de prost gust.

Dar, daca se intampla sa ai nevoie de transport, nu ai bani de metrou sau autobuz, ai ramas inchis pe dinafara fara bani la tine suna-i, o sa te ajute!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. Marius 27 Mar 2013 @ 17:41

    […]colegii nostri […] :)

    De apreciat initiativa,dar sunt curios cum functioneaza cu adevarat. O masina in regim de taxi e supusa unei uzuri destul de mari, consum mai mare decat normal, plus soferul care trebuie platit presupun.

    Raspunde
  2. un Prost 27 Mar 2013 @ 17:50

    @Marius – Din moment ce spune GRATIS, inseamna ca nu ii dai nici un ban soferului.

    Raspunde
  3. Marius 27 Mar 2013 @ 18:20

    @unProst: Am inteles perfect, pentru client e totul gratuit. Eu ma refeream la cheltuielile finantatorului/firmei cu masina, carburant, sofer, etc.

    Raspunde
  4. un Prost 27 Mar 2013 @ 18:44

    Alea nu ne mai intereseaza. Sa fie ei sanatosi. Mai degraba mi-ar placea o idee de genul carpooling sau cum se numeste. Spre exemplu eu merge in fiecare zi Eroii Revolutiei – Eroilor si retur. Poate cineva are treaba tot in drumul meu si la ora la care merg eu si l-as putea lua cu mine. Un site de genul mi-ar placea sa vad.

    Raspunde
  5. miruna 27 Mar 2013 @ 21:24

    Nu-mi vine sa cred:) Foarte tare! Totusi, ai idee de ce fac ei asta? Sunt finantati din vreun proiect european? Chiar nu inteleg scopul lor. Ca tre sa fie unul, nu?

    Raspunde
  6. criserb 27 Mar 2013 @ 22:31

    @miruna – au o pagina de intrebari si raspunsuri, vezi acolo, poate gasesti raspuns la intrebarea ta.

    Scopul este sa ajute. Nush daca ai citit cu atentie, iti trimit un taxi doar daca ai cu adevarat nevoie de taxi. Sunt oameni care in diverse momente sunt fara bani, sunt intr-o situatie dificila, pe ei vor sa-i ajute. Nu-s chiar o firma de taxi in adevaratul sens al cuvantului.

    Raspunde
  7. DAD 27 Mar 2013 @ 22:34

    sector 5 nu? chiar se intampla sa fim anuntati de colocvii( examene 3 in 1 ) in ultimul minut si pana in stefan cel mare am ceva de strabatut
    oricum frumoasa initiativa lor

    Raspunde
  8. La Chic Boutique 28 Mar 2013 @ 00:03

    @ un Prost: cred k mai degraba e “car sharing”; in strainatate exista site-uri unde poti repera astfel de companioni de calatorie zilnica. Ai putea porni tu unul si la noi.

    Raspunde
  9. criserb 28 Mar 2013 @ 10:34

    @un prost – uite, exista asa ceva si in Romania ;) Cine cauta gaseste. Dar totusi, trebuie sa recunoastem ca inca nu este un serviciu foare raspandit si din ce m-am uitat eu pe acolo chiar nu are foarte multi utilizatori. E un inceput totusi.

    Raspunde
  10. un Prost 28 Mar 2013 @ 14:13

    Mersi pentru site.

    Raspunde
  11. un Prost 28 Mar 2013 @ 14:24

    Se pare ca site-ul nu merge si pentru calatorii intr-un oras. E setat doar pentru calatorii dintr-un oras in altul.

    Raspunde
  12. Pingback: Taxi Gratis

Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)