Sari la conținut

Taximetristul de la Dartex

taxiuriÎn dimineața asta am chemat taxiul. Unul eu, unul jumătatea mai bună.

Al meu urma să vină în 3 minute, al ei la fel. Când să ies pe ușa îmi zice soția să facem schimb de taxiuri că l-a recunoscut prea târziu din poză (l-am chemat prin aplicația StarTaxi, aplicația pe care o folosesc zilnic) pe șofer și că ea nu vrea să mai meargă cu ăla că este periculos.

Am zis că-l iau eu, cât de grav poate să fie?

Ei bine, în 4-5 km cât am până la birou s-au întâmplat:

  • mers pe interzis (sens unic)
  • neacordare de prioritate (era să dea un autobuz peste noi)
  • viraj la stânga în condițiile în care virajul era interzis.
  • înjurat și șicanat 3 șoferi din trafic
  • trecere pe roșu la Foișorul de foc

Era genul ăla de șofer, cel mai deștept din trafic, toți niște idioți, numai el deștept.

Dar na, o zi frumoasă să aveți și să nu întâlniți asemenea exemplare.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Alex 18 Jun 2014 @ 11:05

    Ar trebui sa-i dai un calificativ negativ si sa il raportezi la dispecerat pentru imprudenta de care da dovada.

    Poate usor – usor, se vor schimba lucrurile in trafic :-)

    Raspunde
  2. Andy 18 Jun 2014 @ 11:07

    Pai si o reclamatie, ceva, nu-i faci?

    Raspunde
  3. Gerbil 18 Jun 2014 @ 11:08

    nu exista firma de taxi la care sa nu dai peste dubiosi, dar eu circul in principal cu meridian (cu app-ul de android :D ), mi se par mai selectivi in cooptarea soferilor. Par mai seriosi si iau si masuri cand faci o reclamatie.

    Raspunde
  4. criserb 18 Jun 2014 @ 11:08

    Fac și reclamație, normal, plus calificativ așa cum merită.

    Raspunde
  5. cristian 18 Jun 2014 @ 11:58

    Asa va trebuie daca apelati la tot felyl de firme fantoma star taxi, dartex, etc) fiecare cat se menajeaza mai. Mult apeleaza la o firma mai buna gen meridian, speed s.a

    Raspunde
  6. criserb 18 Jun 2014 @ 12:31

    @cristian – da, clar, Speed este cel mai ok, nu?

    N-ai înțeles o chestie, Star Taxi sunt cei mai ok pe care i-am folosit până acum, problema a fost omul din cazul de față, nu cei de la Star care oricum sunt cu 10 clase peste toți ;)

    Raspunde
  7. Dad 18 Jun 2014 @ 18:15

    Cristi ,daca ai un indicativ al taxiului si data in care ai folosit serviciile oferite de firma Dartex ,iti promit ca reclamatia ta ajunge direct la patron ( care este un om foarte educat si care tine foarte mult la respect)

    Raspunde
  8. Ivan Sebastian 19 Jun 2014 @ 23:54

    Mai avem mult pana taxi-urile din tara noastra vor ajunge la nivelul celor din Anglia spre exemplu.Acolo sunt si taximetristi de buzunar ca ai nostri, dar aceia nu pot lua oameni de pe strada, doar la comanda(ceea ce nu recomand) in schimb cei cu “buburuzele” sunt educati si isi fac treaba foarte bine.
    In schimb la noi sunt foarte putine metode de a controla soferii, pentru ca ei cu patronul se comporta frumos la interviu etc. dar dupa fac ca toti “dracii” ,scuzati-mi limbajul.

    Raspunde
  9. Andrei Ionescu 24 Jul 2015 @ 16:36

    Firma asta angajeaza numai pensionari, badarani si genu ala de “sofer destept in trafic”…eu cred ca lumea din Bucuresti care merge cu D’artex merge efectiv ca nu are incotro…cand nu gasesti nici o masina si trebuie neaparat sa ajungi undeva …chemi un distrus de la d’artex ca nu ai incotro…strangi din dinti si te rogi sa ajungi in siguranta la destinatie…si pe urma iti zici ca este ultima data cand mai mergi cu firma asta de doi lei…Taximetristul de la D’artex descriere in cateva cuvinte : pensionar, incult, imputit (pe vremea asta in orice masina de la firma asta te urci..iti vine sa cobori instant la cum miroase inauntru).

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)