Sari la conținut

Tigari fara brand si nume

Australia va fi prima tara din lume care va interzice aparitia numelui si a logoului producatorului pe pachetele de tigari, o decizie care a infuriat producatorii de tutun, relateaza AFP.
Potrivit noii legislatii propuse de guvern pentru a reduce tabagismul, tigarile vor fi vandute, incepand cu 2012, in pachete standard, fara niciun logo in afara mesajelor standard din campaniile de prevenire a consumului de tutun.

[hotnews.ro]

Deci chiar nu vad logica. Ce-mi pasa mie ce scrie pe pachetul de tigari? Poate sa fie gol, alb sau negru, nu cred ca o sa faca pe cineva chestia asta sa se lase de fumat…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Valy 29 Apr 2010 @ 17:21

    Ar fi totusi o problema :). Deci stii, fumatorii prefera anumite tigari pentru “aroma”, gust, etc. Daca nu o sa mai apara numele/brandul si daca o sa fie la acelasi pret, e o problema :).

    Se vor infuria si fumatorii nu doar producatorii :)

    Raspunde
  2. octavian 29 Apr 2010 @ 20:44

    e bine ca va fi o problema :)

    Raspunde
  3. pantera mov 29 Apr 2010 @ 22:29

    nu cred ca poate fi aplicata chestia asta. daca nu exista branduri diferite si concurenta nu prea mai e o economie de piata, nu mai arata a capitalism ci a comunism, chit ca e vorba doar de un sector. am inteles avertismentele, am inteles imaginile, am inteles scumpirile, dar treaba asta e prea drastica in raport cu cati nefumatori va produce, nu se justifica

    Raspunde
  4. tykryt 30 Apr 2010 @ 00:51

    stirea este aberanta, dar poate ca unele persoane care se apuca de fumat sunt atrase si de design-ul pachetelor de tigari (stiu, si asta este aberant).
    dar orice restrictie aplicata producatorilor de tigari ma bucura. o spun cu toate ca si eu am fumat 10 ani

    Raspunde
  5. Adrian Soare 30 Apr 2010 @ 14:31

    Logica e simpla. Daca toate pachetele de tigari vor arata la fel multi producatori mari de tigari vor da faliment. Ceea ce ar trebui sa duca la o problema mare in industria asta.

    Dar oamenii nu e vor opri din fumat datorita acesti masuri.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)