Sari la conținut

Tinerii sunt vitezomani

grande-punto

Probabil stiti cu totii despre cursa pentru Grande Punto, sunt sigur ca toti ati fost batuti la cap sa votati, o data de doua ori, de 10 ori :)

Asa face tatal meu, in fiecare zi imi da un link si eu trebuie sa-l votez. Nu e nimic rau in asta dar sunt momente in care nu am timp, momente in care fac N lucruri in acelasi timp si ultimul lucru care imi lipseste este un joc stupid zic eu. Stupid pentru ca nu poti sa te joci de unul singur pentru a castiga puncte si trebuie sa-i rogi pe toti cunoscutii tai sa te voteze.

Din punct de vedere al organizatorului, o super idee, isi fac o reclama imensa fara sa scoata nici un ban din buzunar, prin ideea concursului, cinste lor inca o data.

Eh, de ce scriu acest post? Pai il scriu pentru ca SIP, atunci cand l-am intrebat azi daca nu s-au saturat oamenii sa-l voteze mi-a zis ca nu, ca are el pe cineva care se ocupa de “stransul voturilor”. Ma rog, pana aici imi place ca e baiat destep si s-a descurcat.

Ce m-a intrigat cel mai tare este ca atunci cand am ajuns acasa am gasit un offline in care imi demonstra ca a terminat cursa:

Tata: Bine ai venit in Valencia! Ai parcurs traseul Malaga-Valencia in 10h 52min 59s.

Eh, nu m-am putut abine si am incercat sa-i arat ca se poate si mai bine, mult mai bine. Mi-am facut si eu cont pe automarket.ro si am apelat la prieteni sa ma voteze (sorry pentru deranj) si am reusit sa termin cursa mult mai repede :)

Bine ai venit in Valencia! Ai parcurs traseul Malaga-Valencia in 11min 41s.

Am incercat sa o fac sub 10 minute dar nu mi-am dat seama ca “etapa” a inceput in momentul in care mi-am facut cont, deh sunt incepator, sau mai bine zis eram pentru ca nu am sa mai particip la nici o cursa, mi se pare aiurea sa va stresez zilnic, de cateva ori pe zi…

So, in concluzie un concurs foarte bine facut dpdv al organizatorului, dar foarte stresant din partea participantilor.

Nu am nimic cu SIP, imi e foarte simpatic ca se baga in tot felul de provocari, dar m-a deranjat putin ca nu mi-a cerut mie ajutorul, ci altora :)

Si inca ceva, asta e pentru SIP, sunt mai rapid decat tine de 55,89 ori :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Ghiocel07 20 Nov 2009 @ 07:45

    :)) :((

    Raspunde
  2. ionut_d 20 Nov 2009 @ 09:06

    Nu cred ca vreti sa aveti Fiat, si daca il castigi vinde-l repede! AutoItalia este cea mai mare bataie de joc posibila. Regret amarnic ca mi-am luat Fiat acum. Valabil si pt Alfa si ce mai au ei acolo

    Raspunde
  3. mo 20 Nov 2009 @ 11:43

    serb,
    daca esti mai tare decat sip, preia de la el inscrierea si du-o pana la capat in locul lui…

    Raspunde
  4. elaul 20 Nov 2009 @ 12:33

    se pare ca a preluat-o:))

    Raspunde
  5. sip 20 Nov 2009 @ 13:00

    @Mo – >:p Eu sunt de acord !

    Raspunde
  6. Ghiocel07 20 Nov 2009 @ 13:35

    Lasati-l pe SIP sa aiba si el ceva de lucru, ca poate se plictiseste.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)