Sari la conținut

TNT garanteaza livrarea expeditiilor a doua zi. In caz contrar va da banii inapoi

Mai tineti minte filmele Americane in care se garanta livrarea pizzei in 30 de minute si se dadeau banii inapoi daca pizza nu ajungea la timp? Eh, asa face si TNT-ul acum, garanteaza ca-ti livreaza coletul a doua zi, iar daca nu ajunge la timp livrarea este din partea lor ;)

tnt-garanteaza

TNT Romania ofera garantii complete pentru livrarea expedierilor nationale in ziua imediat urmatoare preluarii, intr-un numar record de localitati din tara. Orice intarziere produsa din vina curierului inseamna anularea costurilor de transport pentru client.

Oferta promotionala* TNT, valabila in perioada 15 ianuarie – 15 noiembrie 2014, este unica pe piata din Romania prin:

  • Acoperirea la nivel national – niciun alt operator nu asigura livrari in urmatoarea zi lucratoare in peste 12.000 de localitati.
  • Proactivitate – garantia oferita presupune gratuitatea transporturilor nationale, livrate cu intarziere din cauza* TNT, pe baza monitorizarilor noastre.
  • Simplitate – clientul nu trebuie sa faca niciun alt demers sau reclamatie. TNT Contact Centre il va anunta proactiv privind gratuitatea expedierilor respective.

Mai multe detalii aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)