Sari la conținut

Ce le mai cerem oamenilor care fac livrari la domiciliu?

livrare pizzaAveam o discutie cu @puttycat pe twitter in car am atins subiectul celor care fac livrari la domiciliu. Mi-am adus aminte ca au fost destul de multe momente in care acesti oameni mi-au facut viata mai usoara.

Au fost foarte multe situatii in care i-am rugat sa-mi aduca diverse produse pe langa comanda ce o dadeam. Comandam niste pizza sau alta mancare si ii rugam pe cei care-mi luau comanda sa-l roage pe curier sa-mi mai aduca si alte chestii.

Mi-am comandat astfel tigari, sucuri, bere, paine, becuri si cea mai ciudata comanda a fost un neon. N-am intalnit nicio situatie in care sa fiu refuzat. De fiecare data am primit ceea ce mi-am dorit si pentru asta am lasat un bacsis generos.

Sunt momente in care pur si simplu nu ai chef sa cobori dupa o paine si pentru asta poti sa rogi pe cineva sa ti-o aduca, ca vorba aia, tot trece prin fata chioscului.

Ma gandesc ca nu sunt singurul care a avut astfel de pretentii de la un curier, sunt curios care sunt cele mai ciudate lucruri pe care le-ati cerut voi sa vi le aduca acasa :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. raul 6 Sep 2012 @ 12:38

    niciodata nu am cerut altceva… dar mi ai dat idei.

    erau unii parca prin bucuresti care iti faceau cumparaturi si ti le aduceau acasa. stiu ca nu se compara cu ce zici tu dar poti sa ii incerci.

    Raspunde
  2. Cristian 6 Sep 2012 @ 13:07

    Un Happy Meal

    Raspunde
  3. ipo 6 Sep 2012 @ 13:15

    Eram cu niste prieteni si aveam chef sa bem niste beri, dar nu vroiam sa iesim. Am comandat o pizza si 12 beri. :)

    Raspunde
  4. Vlad 6 Sep 2012 @ 14:43

    Nu am cerut niciodata nimic ca am crezut ca se ocupa doar de pizza :)). Mi-a fost rusine sa ii rog, sincer. Si daca ii fura atv-ul din cauza mea..

    Raspunde
  5. TyT 6 Sep 2012 @ 23:42

    De cele mai multe ori, tigari sau altfel de racoritoare :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)