Sari la conținut

Toreador trebuia să mă fac

Joi am avut o experiență interesantă alături de cei de la Lidl. Am avut parte de o ședință foto specială, îmbrăcat în toreador și înconjurat de nenumărate feluri de mâncare din bucătăria Iberică.

La început a fost destul de ciudat să mă îmbrac așa, dar după câteva minute m-am băgat rapid în pielea toreadorului. Atmosfera a fost plăcută iar preparatele delicioase. Nu spun asta doar așa pentru a vă convinge de ceva, dacă vreți să o faceți o puteți face după o vizită la magazinul Lidl din zona voastră.

Din toate preparatele încercate pe primul loc, pentru mine, este Paella, Apoi, avem așa:  Salamul Fuet, șunca afumată “Pata Negra”, brânza Manchego, sardinele în ulei și diverse sortimente de bruschete și măslinele.

Cele din clipul de mai jos.

Pe lângă cele menționate mai sus, știu sigur că trebuie să ajung la Lidl să cumpăr niște condimente. Am sarcină de la Dana să-i iau destul de să-i ajungă până la următoarea ediție a săptămânii iberice.

Vă las cu niște poze de la ședința foto, să vă distrați și voi.

În cazul în care v-a plăcut ceea ce ați văzut și vă doriți și voi să degustați produsele săptămânii Iberice vă anunț că le găsiți la Lidl până pe 3 mai.

Cei care au mâncat și nu sunt foarte pofticioși pot să privească și pozele de mai jos, altfel… nu vă sfătuiesc :)

Mai multe despre produsele din campanie găsiți aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)