Sari la conținut

Transport Parang

Pentru ca lumea ma intreaba, vreau sa va recomand un tip care va duce pana sus in Parang cu masina (un Range Rover 4×4). Este vorba de Adrian, tel 0767 778 507. Il sunati, ii spuneti ce vreti si va intelegeti cu el la telefon.

In principiu e mai comod decat cu telescaunul mai ales atunci cand aveti bagaje sau cand e coada la telescaun. Pretul pentru 4 persoane este (sau era cand am urcat eu) identic cu cel pentru telescaun dar aveti niste avantaje. Ajungeti mai repede sus, nu inghetati si aveti experienta unui drum cu un 4×4 mai extrem asa :P

Mai jos aveti filmuletul cu drumul facut de mine impreuna cu Adrian in decembrie, cand am fost la revelion.

Vi-l recomand din suflet, l-am cunoscut acolo intamplator si am fost foarte multumit de serviciile lui. Noi am apelat la el de cate ori am avut nevoie sa urcam. Comboram cu schiurile si urcam cu masina. Mai comod asa :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Soacra 9 Jan 2012 @ 16:27

    Acelasi lucru l-am facut si eu la Busteni… http://www.soacra.eu/offroad-la-caraiman/

    Este cu adevarat o experienta sa faci un traseu montan intr-un offroad veritabil.

    Raspunde
  2. criserb 9 Jan 2012 @ 22:18

    @Soacra – e bine de stiut si pentru Caraiman, 10x ;)

    Raspunde
  3. Soacra 9 Jan 2012 @ 23:09

    Cu placere… sau sa zic… placerea e a mea… Vezi ca parca la articolul ala mi-a comentat cineva dintr-un club de offroad si ei mai organizeaza trasee cu “pasageri”.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)