Sari la conținut

Se poate face televiziune si cu putini bani

babelesisfinxul15Sunt curios cati dintre voi stiu in ce judet sunt renumitele “Babele”? Spuneti asa rapid in minte unde sunt si daca puteti sa fiti sinceri lasati un comentariu cu ce stiati/credeat voi.

Am sa va spun eu acum, Babele (pietrele alea interesante, cu care se pozeaza orice turist)  sunt in judetul Dambovita. Chiar daca lumea crede (asa cum credeam si eu) ca Babele sunt in judetul Prahova, se insala.

Cand am vazut asta la TV, in emisiunea Amintiri din viitor de la TVH 2.0, cu greu mi-a venit a crede. Am cautat pe net si am descoperit ca asa e. Pe langa asta am aflat o multime de lucruri interesante despre judetul Dambovita, lucruri pe care pana acum nu le-am stiut. Datorita acestui post de televiziune mi-am facut niste planuri pentru viitorul apropiat, niste calatorii in respectivul judet, pentru a mai descoperi din frumusetile patriei.

Pentru ca informatia e utila (si pana la urma informatia conteaza) m-am tot uitat pe TVH 2.0 si mi-a placut. Se vede cu usurinta ca bugetul televiziunii nu este foarte ridicat. Clipurile promo sunt putin cam inapoiate dar pana la urma emisiunile ce le-am vazut pe post m-au tinut acolo.

O alta emisiune ce mi-a placut mult, la fel de interesanta, este cea realizata de Ciprian Vasilescu cu privire la realitatile dure ale vietii urbane din Bucuresti. Se numeste Viata fara fard si vi-o recomand. Este lunea de la 23:00.

Mai multe detalii despre programele TVH 2.0 gasiti pe pagina lor de facebook, pagina care a reusit sa stranga intr-o perioada destul de scurta peste 2.000 de link-uri. Postul se poate viziona si online pe siteul lor.

Chiar cred ca era nevoie de o astfel de televiziune. Politica, crime, violuri si telenovele sunt cam pe toate posturile, dar despre cultura mai rar. Se pare ca aceasta este nisa pe care noua televizune si-a propus sa o acopere si chiar o face bine.

Si ca sa va mai starnesc putin interesul pentru informatiile ce le puteti afla, am sa va mai spun una interesanta ;) Cabana Babele este in judetul Prhaova, Babele (rocile) sunt in judetul Dambovita ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. amzis 11 Apr 2012 @ 14:27

    E la granita dintre judete sau cum ?

    Raspunde
  2. criserb 11 Apr 2012 @ 14:55

    Yep, granita trece printre ele. Pietrele sunt intr-un judet, cabana in altul ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)