Sari la conținut

Un cadou care o sa-l ajute cand da de greu

Sa nu ma intelegeti gresit, nu este totusi o lampa fermecata, o sa-l ajute pe cel care il primeste atunci cand ramane fara baterie la telefon, in rest… pare un cadou inutil.

Il am si il folosesc de vreo 6 luni si pot sa va spun ca m-a salvat de cateva ori din tot felul de situatii, pentru ca stiti cum este, exact atunci cand ai mai mare nevoie de telefonul mobil el nu mai are baterie.

Ei bine, cu bateria asta externa (Momax iPower S2, universal, 5600 mAh) o sa ai baterie suficienta pentru a-ti ajuta si prietenii. Sincer, eu in majoritatea cazurilor la asta am folosit-o, sa le dau curent prietenilor cand ramaneau fara baterie, la mine nu prea se intampla asta, pe mine ma tine chiar si doua zile bateria, iar daca nu ma tine doua zile, ma tine cu siguranta o zi intreaga, indiferent cat de mult folosesc telefonul. Bine, nu chiar indiferent, probabil daca ma joc o zi intreaga nu ma tine, dar in felul in care eu il folosesc, n-am patit decat de vreo doua ori sa raman fara baterie, si atunci daca uitam sa-l pun seara la incarcat.

In schimb pe vremea cand aveam Samsung Galaxy S3 o foloseam destul de des, cam in fiecare seara cand ajungeam printr-un bar si ramaneam fara baterie. Cuplam telefonul la bateria externa si stateam linistit.

20131218_130126

20131218_130134

20131218_130144

20131218_130158

Bateria asta are 5600 mAh si incarca un telefon de cateva ori, in functie de capacitatea bateriei lui. Imi incarca S3-ul de 2 ori si jumatate, S2-ul de 3 ori si ceva, iar acum imi incarca Note 3-ul aproape de 2 ori. Teoretic, practic mai mult de 1 data eu n-am incercat sa-l incarc.

Bateria externa se incarca destul de greu, practic trebuie pusa seara la incarcat si dimineata este plina. Nu stiu exact timpul ei de incarcare, dar trebuie sa fie undeva la 7-8 ore. Puteti sa o puneti la incarcat si in acelasi timp sa incarcati si mobilul vostru de la bateria externa, faceti o incarcare in serie. Merge, este testat de mine.

Practic puteti sa incarcati orice de la aceasta baterie. Aveti nevoie de un cablul USB cu care va incarcati voi telefonul la orice alt USB. Asta in caz ca nu aveti micro USB, pentru ca bateria vine cu doua cabluri USB to micro USB. Unul scurt de 20 cm si unul lung.

Eu nici nu mai stiu unde este cel lung, am la mine in permanenta bateria si cablul scurt. Daca este cazul imi incarc telefonul pe loc, in general in poseta sotiei. Acolo incap multe.

Ca viteza de incarcate este cam ca la priza, vreo doua ore dureaza incarcarea la S3 si vreo 3 la Note 3.

Pana sa-l iau il urmarisem multa vreme. N-am fost convins ca am nevoie de el, dar am fost la o nunta si stiam ca acolo am sa raman fara baterie. Nu avea cum sa ma tina S3-ul asa mult la modul cum il foloseam. Si… inainte sa ma duc la nunta m-am oprit la eMAG si mi-am luat-o.

Apoi s-a dovedit foarte utila, in special cand plecam pe undeva si trebuia sa stau peste noapte pe acolo. Stiu ca puteam sa-mi incarc telefonul la priza, dar va spun, in cele mai multe situatii ramaneam fara baterie exact atunci cand nu aveam o priza langa mine. Exact cand ma aflam intr-un club sau la o terasa.

Ce sa va mai zic, este o chestie care pe mine ma ajuta si o recomand cu drag.

O puteti cumpara de la eMAG cu 270 lei sau de pe DX cu 35.30$. Eu n-am avut rabdare sa o astept 3-4 saptamani sa vina, eu am avut nevoie de ea pe loc si am luat-o din tara.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)