Sari la conținut

Un caine facut poster

Mergeam ca omul normal la magazin sa iau si eu o paine cand vad un caine din cartier care alerga dupa o masina. (Nu avea nimic special cu respectiva masina, cainele alerga in principiu dupa toate masinile pe care le vedea) 

Alerga si latra de zici ca masina respectiva ii era cel mai mare dusman. Cand tipul (pentru ca era un tip) a oprit in intersectie sa se asigure, cainele s-a suit cu labele din fata pe portbajalul masinii si latra ca dementul incercand sa sfasaie tabla.

Omul de la volan facea spume, si pe buna dreptate, masina era zgariata destul de vizibil.

Asa de tare s-a enervat tipul ca a dat cu spatele brusc si-a avut si norocul sa calce cainele. L-a calcat, mai mult lovit initial si cainele a inceput sa scheaune. Omul nostru nu s-a lasat. A trecut cu masina peste caine, cu spatele, cu fata, cu spatele, cu fata, iar cu spatele iar cu fata pana l-a facut pe animal una cu asfaltul.

S-a dat jos, s-a asigurat ca animalul e mort, a deschis portbagajul, si-a luat de acolo niste manusi cu care a aruncat cainele la gunoi.

Si-a dat jos manusile, le-a aruncat in portbagaj, s-a suit frumos la volan si a plecat. In treaba lui.

Acum… e liniste pe strada.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
55 comentarii
  1. devils 2 Jun 2011 @ 22:14

    Unde e camera video cand ai nevoie de ea?

    Raspunde
  2. Tudor 2 Jun 2011 @ 22:17

    excelent :))

    Raspunde
  3. criserb 2 Jun 2011 @ 22:20

    @devils – m-am dus si eu dupa paine totusi… dar e adevarat ca aveam telefonul dar nu am indraznit sa-l scot. Era prea nervos tipul respectiv :D

    Raspunde
  4. Tudor S. 2 Jun 2011 @ 22:39

    Groaznic! :O Sunt oripilat! Ce fel de persoana poate face asa ceva?:O

    Raspunde
  5. simona 2 Jun 2011 @ 22:52

    Oh God, ce dement imputit!! Mama ce l-as mai calca si eu pe omu asta cu masina!! Da nu asa oricum, dc s-ar putea sa aiba rotile si cuie sa fie mai chinuitor! Ai naibii imputiti nenorociti, lichele fara suflet!Vedea-l-as mort pe imputitu asta care se numeste om si pe toti care ar proceda la fel!

    Raspunde
  6. Tudor S. 2 Jun 2011 @ 22:53

    @simona: +1

    Raspunde
  7. Alexandru Savu 2 Jun 2011 @ 22:54

    @Tudor S. -> eu de exemplu.

    Raspunde
  8. Liviu T 2 Jun 2011 @ 23:04

    Incredibil asa ceva. Cum e posibil sa-ti zgarie un ciine masina? Oare si-o poate repara saracul om pe casco? Daca are…

    Raspunde
  9. Iri 2 Jun 2011 @ 23:22

    Serb, nu pot sa cred…sigur nu e o gluma macabra? :|

    Raspunde
  10. criserb 2 Jun 2011 @ 23:25

    @Iri – nu e. E realitatea in care traim. Fie ca ne place sau nu. Se pare ca unii cedeaza nervilor si chiar nu-i mai suporta. Cam asa sunt si eu, dar totusi, n-as faca d’aste…

    Raspunde
  11. william 2 Jun 2011 @ 23:29

    poze nu ai ?

    @criserb: nu spune niciodata, niciodata !

    Raspunde
  12. criserb 2 Jun 2011 @ 23:42

    @william – nu ma duc cu aparatul si dupa paine, n-am. Plus ca am zis si mai sus. Era prea nervos ala sa ma apuc eu sa fac poze cu telefonul. Mi-o luam si eu :)

    Raspunde
  13. alin 2 Jun 2011 @ 23:42

    Daca mi-ar zgaria masina, as calca si un om. ~x( Pe caine…. l-as face muci

    Raspunde
  14. Crox 2 Jun 2011 @ 23:45

    Sarmanul om, daca a cedat nervilor si a recurs la asemenea act de o cruditate inumana ar trebui sa i se ofere un tratament pentru a reveni din soc. Bietul om a suferit o trauma si are nevoie de consiliere de specialitate. Il compatimesc pe omul acesta si pe oricare altul care a ajuns vreodata intr-o astfel de situatie sau vor ajunge vreodata intr-o asemenea situatie.
    Slava Domnului ca fost un caine in cauza in acel moment si nu vreun cersetor sau un spalator de parbrize sau un alt sofer. Pentru mine acel caine este un erou pentru ca poate ca a salvat o viata de om.

    Raspunde
  15. william 2 Jun 2011 @ 23:59

    de aia spun ca Romania nu are cetateni educati !
    ca doar Romania isi merita conducatorii cu varf si indesat !

    Raspunde
  16. Ghiocel07 3 Jun 2011 @ 00:37

    Sunt de cateva zile prin alte tari, dar nu am vazut picior de caine liber pe strada. Doar in lesa. In ce tara traim….???

    Raspunde
  17. william 3 Jun 2011 @ 00:39

    in Romania.

    dar te miri ?

    Raspunde
  18. Eu 3 Jun 2011 @ 03:13

    Te-ai uitat fara sa faci nimic….si te mai intrebi de ce unii oameni fac ce fac, cred ca in seara asta ti-ai raspuns singur
    Trist, foarte trist…

    Raspunde
  19. c.paul 3 Jun 2011 @ 07:33

    hai ma lasati`ma cu astea…normal ca a cedat omul.multi ar fi facut la fel.
    normal ca nu mi`ar conveni ca un nenorocit de caine sa`mi zgarie masina.nu am de gand sa platesc cateva sute de lei revopsitu pt ca un caine nu are ce face.acuma inteleg faptul ca voi aveti prea multi bani in buzunar si aveti de gand sa`i irositi pe caini…dar sa nu exageram

    daca nu era omul asta,era altul,asa ca chiar bine a facut si sunt sigur ca multi il aplauda pe sofer.sunt liberi pe strazi alte cateva mii de caini deci nu se va observa unu lipsa

    @simona dute si ai grija de toti cainii de pe strazi daca chair asa mult tii la ei.dar de faptul ca vedem la TV zeci de cazuri cu pers muscate/mutilate de cainii strazii nu zici nimic ?

    in plus a si avut bunsimtul sa arunce frumos cainele la gunoi.bravo omule ! frumos exemplu.altii l`ar fi lasat in mijlocul drumului

    ce ne`am face fara femeile astea care au marea grija a cainii strazilor..of of…

    @ crox.sa fim seriosi.daca era un cersetor/spalator se parbrize omul s`ar fi controlat.una e cu cainii…alta cu oamenii.cainii sunt animale.treaba lor e sa se inmulteasca ….si atat!

    Raspunde
  20. c.paul 3 Jun 2011 @ 07:36

    si nu….nu sunt un monstru fara suflet.imi plac cainii…dar cei din familii.nu fiarele de pe strazile noastre care ti`ar musca degetele jos fara nici o problema.
    si sa fim si reali.cine nu ar vrea ca toti cainii fara stapan sa dispara ?!
    nu e mult mai bine sa te poti linisti seara pe strada fara sa fi cu frica`n san ca vreo haita de caini vin acu si te fugaresc,sau mai rau??evident pt unii nu e…

    Raspunde
  21. criserb 3 Jun 2011 @ 08:26

    @Eu – Pai nu prea aveam ce face, omul se descurca si singur…

    Raspunde
  22. kllaus 3 Jun 2011 @ 08:48

    Nu e ok ce s-a intamplat cu cainele dar se pare ca ei incet incet preiau conducerea si se pare ca au si mai multe drepturi ca noi oamenii so…..au ramas destui si fara ala care s-a facut afis.

    Raspunde
  23. Bubul 3 Jun 2011 @ 10:17

    Salut initiativa soferului! Ma bucur ca mai exista si oameni cu atitudine in tara asta! :D

    Raspunde
  24. Iulia 3 Jun 2011 @ 11:20

    În Spania unul a aruncat cu un lichid inflamabil pe un catel (care are si stapân) si i-a dat foc. L-au arestat. Si mi-ar placea sa-i faca si lui la fel în închisoare daca ar sta acolo. Si pe asta sa-l calce cum a facut el cu catelul.
    Parca nu-si dau seama naibii ca de vina sunt cei de la guvern,primarii, etc. ca nu fac nimic sa puna capat problemei, nu cateii.
    Nu sunt bani sa faca ceva, ca i-au bagat toti în vile…

    Raspunde
  25. Ernest 3 Jun 2011 @ 11:40

    Da. Cainii de azi nu mai sunt ca cei de ieri. Ieri stateau leagti ori in custi, azi fug dupa masini, semn ca a a innebunit si lupul. :))

    Raspunde
  26. add 3 Jun 2011 @ 11:40

    49.999 to go.

    Am si eu un prieten care ma trezeste noapte de noapte, pana intr-o zi cand n-o sa-l mai suport.

    Raspunde
  27. robbie 3 Jun 2011 @ 11:40

    intrebare pentru fetele oripilate de gestul soferului: sa presupunem ca un caine v-ar zgaria toata masina. dupa ce se plictiseste de exterior, trece la tapiterie. ce faceti in cazul asta? ii dati un os, il mangaiati si-i spuneti “Bravo, puiule!” ?

    Raspunde
  28. jules 3 Jun 2011 @ 11:53

    Hai mai scutiti-ma de atitea bocete. Ce dracu ? Cine sa-mi plateasca daunele la masina ? ONG-urile labuta trista si cutu-cutu sug un ban de la bugetutu ?
    Pai daca mie mi se intimpla asa ceva, dau cu ciinele de pamint la propriu si ii rup gitul. N-ar fi primul si nici ultimul pe care il rad.
    Stii care era distractia vinatorilor pe vremuri ? Mai ales daca nu aveau nimic in tolba. Impuscau ciini vagabonzi. Pentru ca aia omorau animalele prin padure intr-un procent consistent.

    Violenta ciinilor trebuie tratata. Prin eutanasiere sau prin metoda tipului.

    Raspunde
  29. AndreaS. 3 Jun 2011 @ 12:55

    astept cu nerabdare ca ” asociatia prietenilor din net a cainilor din Romania” sa aiba intalniri in miez de noapte “tete a tete” cu patrupedele…daca au ajuns la nivelul achizitiei unei masini sa si-o vada zgariata pe toate partile…sa fie muscati de patrupezi de bucile lor dragi…poate asa vor realiza ca NU AU CE CAUTA PE STRAZI !!!iar apoi sa-si caute doctori sa-i vindece de traume…`si vindecati fiind sa si adune singuri de pe strazi daca atata compatimire pot arata din tastatura!!

    Raspunde
  30. Crox 3 Jun 2011 @ 14:59

    Ar trebui sarmanul om sa fie ajutat sa treaca peste posibilele mustrari de constiinta pe care este posibil sa le aiba. Daca nu poate primi ajutor de specialitate intr-un asemenea caz, este de datoria noastra, a cetatenilor sa ii ajutam pe cei ca el prin gratierea publica a faptei lui.

    Raspunde
  31. mircea 3 Jun 2011 @ 15:14

    mare noroc a avut “omu” ca nu am vazut scena, cred ca ma pastea inchisoarea

    Raspunde
  32. Ellutza 3 Jun 2011 @ 15:18

    Nu inteleg de ce tot insisti pe aceasta tema a cainilor vagabonzi. Mi se pare de-a dreptul sadnic ce ai scris. In afara faptului ca ai multe comentarii si mult trafic nu vad care este scopul final. Nu cred ca e natural si normal ca persoana respectiva care a calcat cainele sa isi puna mintea cu el. Nu a dovedit mai multa inteligenta.
    Te sfatuiesc sa pui acelasi post si ptr cei care iti zgarie masina in parcare pentru ca rezultatul final ar fi cam acelasi: ti-a luat un strat de vopsea de pe masina.

    Raspunde
  33. criserb 3 Jun 2011 @ 22:01

    @Ellutza – din pacate asta e realitatea, sadica. Ne place sau nu, chestiile astea se intampla pe strazile orasului in care locuim.

    Am pus pe blog pentru ca asta am vazut. Nu puteam sa pun ceea ce nu am vazut. Am pus si cand mi-a zgariat cineva masina si orice situatie ce-am vazut-o.

    Si dupa cum vezi, am fost impartial… desi stii prea bine care este punctul meu de vedere ;)

    Raspunde
  34. william 3 Jun 2011 @ 22:11

    cand terminam cu treaba asta ?

    Raspunde
  35. katy 3 Jun 2011 @ 22:33

    uite ce am patit noi: intr-oseara sotul meu a parcat masina in locul obisnuit, in spatele blocului. Dimineata am gasit-o zgariată rau de tot, de ziceai ca cineva folosise un cui, adica zgarieturile erau f. adanci, inclusiv numarul rupt. Ne-am suparat, am injurat, am blestemat pe tampitul care a facut asa ceva. După vreo 3 zile am aflat de la vecinii care locuiesc pe partea blocului dinspre parcare ca nu au putut dormi toata noaptea( in noaptea cu pricina)

    Raspunde
  36. katy 3 Jun 2011 @ 22:38

    Scuzati…din greseala am trimis inainte de a termina… si ne spun vecinii ca sub masina noastra s-a ascuns o pisica, iar haita de caini toata noaptea au incercat sa o prinda , facându-ne ravagiile despre care v-am spus… Ce a urmat? Nervi pe la service, am folosit Casco, dar a durat destul de mult, am facut multe drumuri … si aproape o luna pe un ger cumplit m-am dus pe jos la serviciu… Sigur, nu as fi putut sa omor cainii, dar o solutie trebuie gasita…

    Raspunde
  37. william 3 Jun 2011 @ 22:51

    il omoram pe bic si pe base … e simplu … care sta in bucuresti ? eu va dau prastia !

    Raspunde
  38. octavian 4 Jun 2011 @ 00:11

    Cum va zice voua mah? Homo sapiens?

    Raspunde
  39. jules 4 Jun 2011 @ 10:04

    Nu ma, homo sapiens esti tu.
    Noua ne zice Homo Sapiens Sapiens. (pariu ca nu stiai asta) Multumit ?

    Raspunde
  40. maddy 5 Jun 2011 @ 12:07

    nu sunt pro-caini vagabonzi si cred ca locul lor nu e pe strada dar oamenii care sunt in stare sa faca rau animalelor cred ca mai au o picatura si fac rau si unui om. azi il enerveaza un caine si il calca intentionat cu masina, maine poate infige cutitul in sotie ca`l bate la cap…
    nu`i OK deloc ce a facut.

    Raspunde
  41. RetardedRacoons 8 Jun 2011 @ 02:09

    Vad ca-s multe labe triste pe aici care nu se gandesc ca daca acel caine a fost atat de tupeist si agresiv incat sa sara pe o masina putea foarte bine sa sara urat rau si la un om. Foarte bine ce a facut omul, singurul lucru cu care nu pot fi de acord e metoda dar nu putem umbla toti cu pistoale la noi.
    @Simona tu esti mai dementa ca omu ala, du-te si traiese cu cainii ca asta esti si tu, o javra!

    Raspunde
  42. thebblack 8 Jun 2011 @ 12:15

    Nu sunt 100% de acord cu solutia gasita de respectivul, dar daca nimic altceva nu functioneaza… asta e, ne punem pneuri mai late ca sa ii facem afis din prima.

    PS Iulia, tu esti mai proasta ca toti. Numai tu ai reusit sa vezi vreo legatura intre cele 2 cazuri.

    Raspunde
  43. Elena 8 Jun 2011 @ 13:25

    Ooooh, da! DA, DA! L-as invita pe nenea ala sa ii rezolve si pe maidanezii cu care am avut eu de furca saptamana trecuta.
    Si va rog sa nu ma intelegi gresit. Am si eu o catea (din rasa cea mai hulita si neinteleasa aka pitbull) blanda si proasta ca o matza castrata + un motan langa care a crescut bestia.
    Nu urasc animalele, insa nu pot tolera agresivitatea. Eu sunt pro eutanasie, indiferent de exemplarul care o manifesta. As eutanasia 70% dintre pechinezi, 90 dintre maidanezi (pe restul i-as castra) si minim 50% dintre cokeri (?) si canishi (?). Astea sunt rasele cele mai agresive si care ar trebui tinute sub control. La fel sunt si pentru pedeapsa cu moartea pt pedofici si criminali… da’ asta-i din alt film.
    Anyway, salut initiativa tipului! Ba mai mult, l-as trimite catre asociatiile astea de protejeaza jigodiile agresive, sa-i plateasca vopsitul.

    Raspunde
  44. Tina 8 Jun 2011 @ 23:34

    Intamplarea e doar o fabulatie produsa de creierul tau jegos. Caine care musca din tabla masinii? Data viitoare gandeste-o mai bine, fa-o sa para reala.

    Raspunde
  45. criserb 9 Jun 2011 @ 01:05

    @Tina – Cand vad specimene ca tine iubesc din ce in ce mai mult cainii ;)

    Raspunde
  46. Andrei 9 Jun 2011 @ 09:59

    @criserb
    Asta-i foarte bine. Si eu am ajuns sa iubesc mai mult cainii datorita specimenelor ca tine si nu numai. Intr-un final o sa iubim cu totii numai cainii. Care-i problema? Si de ce te deranjeaza cand ti se spune ca esti un jegos care-si imagineaza tot soiul de scenarii sangeroase? Vrei violenta? Vrei sa vezi sange? Se poate rezolva si fara sa implici patrupede…

    Raspunde
  47. criserb 9 Jun 2011 @ 10:31

    @Andrei – ma deranjeaza limbajul, atata timp cat ai o parere ti-o ascult. Din cate vezi, nu am jignit pe nimeni, am relatat o intamplare, atat. De ce e asa de greu oare sa vorbesti normal, eventual sa ai niste argumente, solutii?

    E mai simplu sa atunci cu cacat si sa zici ca iubesti patrupedele…

    Raspunde
  48. Dana 9 Jun 2011 @ 12:34

    @Tina – ai cumva vreo pretentie de la tine ca ai fi vreo doamna sau domnisoara? Limbajul tau m-a amuzat teribil, si m-a facut sa comentez:)
    Cu acest limbaj ce ai vrut sa demonstrezi? crezi ca afecteaza pe cineva cuvintele tale? Te simti mai bine daca faci oamenii jegosi? Nu iti convine nu citi, si nu comenta…nu-ti consuma energia degeaba, si nu arata caracterul tau altor oameni ca nu te ajuta sincer.
    @ Andrei- ai un caracter de nota 20, dragul meu.
    Nu inteleg ce rezolvati daca va razvratiti si jigniti pe aici. Va consumati energia inutil…mergeti si cititi altceva, si gata.
    Credeti ca daca il certati pe Criserb nu-si va mai spune punctul de vedere? Nu,deloc.

    Raspunde
  49. Andrei 9 Jun 2011 @ 15:19

    Frumos scris! Abia astept sa citesc mai mult!

    Raspunde
  50. UN CLIENT NEMULTUMIT 13 Jun 2011 @ 23:54

    astia de la rds daca nu platesti 2 luni taie cablu bv lor perfect pana aici dar tu daca continui fara sa platesi 7 luni cand vei dorii sa platesti 7 luni tu avand cablul decat doua luni 5 luni platesti fara sa fi avut vreun serviciul de la ei.UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HOTILORRRRRRRRRR

    Raspunde
  51. deea mica 22 Jun 2011 @ 10:46

    saracuu poate era bolnav cainele nu trebuia sa reactioneze asa soferul :(:(pentru o zgarietura a omorat un suflet :-<

    Raspunde
  52. Snick 12 Aug 2011 @ 12:39

    imi permit sa fac si eu o gluma la acest post. poate mai relaxam atmosfera.
    I: stiti de ce alearga cainii dupa masini?
    R: pentru ca le pleaca WC-ul.
    tupeul lor il puteti vedea accesand linkul de mai jos:

    https://lh4.googleusercontent.com/-jqbmJnaqnUg/TkPYHMNyIBI/AAAAAAAAYuk/q2BtOtPAK98/s288/bad-dog.gif

    precizez ca as vrea sa moara toti cainii fara stapan.

    Raspunde
  53. william 12 Aug 2011 @ 16:03

    perfect ! asa as face si eu cu cine imi zgarie masina !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)