Sari la conținut

Un carucior pentru copii misto, Mima Xari

M-am uitat si eu la filmuletul de mai jos si pare ceva foarte misto. Nu m-am uitat cat costa, probabil o avere, dar pare bun la orice varsta. Bine, este clar o fita, noi n-am avut asa ceva si totusi suntem oameni normali… apoi, sa nu ne gandim ca micutul poate nu vrea sa stea nicio clipa in carucior, ca deh, am auzit destule cazuri…

Dar na, e frumos.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. dojo 20 Nov 2013 @ 11:30

    Noi nu avem unul asa ‘fancy’, dar e pe 3 module (landou / car seat / carucior). Am avut noroc ca am primit majoritatea chestiilor, asa ca am luat doar caruciorul (si nu de aici), ca ne cocosa ca pret. Faza cu ‘noi nu am avut si nu am crapat’ mi se pare irelevanta. Nici parintii nostri nu au avut scutece de unica folosinta, sterilizator, pompa de san, baby monitor si alte acareturi.

    Asta nu inseamna ca am de gand sa spal scutece si sa tot fierb biberoane. Deci, daca exista mai multe variante care sa ne usureze munca, io-s incantata.

    La faza cu carucioarele si mie mi-a cam picat prost ca ai nevoie de atatea rahaturi, dar pana la urma are sens treaba: in primele luni nu e bine sa tii copilul in fund, deci, cand o vom aduce de la maternitate pe junioare (si ce plimbari se mai fac cu ea cu masina), vom folosi landoul (cu safety-kit de masina). La fel si cu plimbatu’, ca landoul se potriveste cu sasiul de carucior (is toate module pentru el).

    Dupa ce mai creste si sta in dos, o punem in caruciorul ‘normal’ si in masina va sta in scaunul special. Asta e, copil ne-a trebuit :)

    Raspunde
  2. Darius 20 Nov 2013 @ 11:43

    E pentru copii misto sau e misto pentru copii? :D

    Ca si aia “Vand scaun pentru copii cu picioare de fier”. :))

    Raspunde
  3. Ionela 20 Nov 2013 @ 19:30

    te gandesti la carucior, sper ca parintii tai sunt fericiti!

    Raspunde
  4. criserb 20 Nov 2013 @ 21:12

    @dojo – un coleg a avut un copil, a dat vreo 1000 de euro pe carucior. La urmatorul copil a a luat un alt carut, a dar 500 lei pe el. Cica nicio diferenta, doar un moft. Producatorii profita de dorinta parintilor de a da totul pentru copii…

    @Darius – pentru copiii misto :P

    @Ionela – parintii mei sunt fericiti tot timpul, ma au pe mine ;)

    Raspunde
  5. oana 11 Feb 2015 @ 23:52

    @dojo – nu il vinzi?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)