Sari la conținut

Cum sa-ti incepi ziua cu bine

Hairdresser washing hairCa tot omul ma apuc sa fac dusul de dimineata. Ma dezbrac, ma bag sub dus, ma spal, etc iar la un moment dat ma apuc sa ma spal pe cap. Imi pun samponul in cap, ma spal bine si in timp ce faceam aceasta operatiune se ia apa calda… frumos nu?

Fara alta solutie ma clatesc cu apa rece. Senzatia este nebanuita si va recomand sa nu incercati asa ceva acasa. Ce altceva aveam de facut in situatia data?

Sa stau sa-mi incalzesc apa? Cum? Sa stau 10-15 minute cu samponul in cap, curgandu-mi prin casa? M-am gandit, dar nu aveam cum, asa ca am scapat repede de sampon cu apa rece. Cat de repede am putut. Sunt convins ca n-am scapat chiar de tot samponul, dar mai mult n-am rezistat sub apa rece.

O senzatie pe care n-as vrea sa o mai incerc vreodata si sper sa nu aveti nici voi asemenea "placere" :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Ciprian 19 Nov 2013 @ 10:20

    ti s-a taiat respiratia? :)

    Raspunde
  2. andreea 19 Nov 2013 @ 10:25

    la ai mei se “ia” apa calda de fiecare data cand cineva din bloc da drumul la apa :D

    Raspunde
  3. Bucur 19 Nov 2013 @ 10:33

    Inca un motiv de multumire ca nu stau la oras si sunt total independent de retele de apa calda sau rece. Am la dispozitie ce vreu cand vreau…uraaa..

    Raspunde
  4. criserb 19 Nov 2013 @ 14:39

    @Ciprian – mai rau…

    @Andreea – deci este mai bine la mine :P

    @Bucur – m-am interesat si problema era din subsolul blocului, s-a spart o teava. Ma gandesc ca acelasi lucru se poate intampla si la tine, nu? :)

    Raspunde
  5. Ariel 19 Nov 2013 @ 16:16

    Bucureștiul e cam în urmă cu multe, având în vedere legislația inexistentă referitoare la asociații/locatari. Buba e că aveți subvenții prea mari de la buget general…

    E bine știut că un sistem centralizat are randamentul cel mai mare, aplicabil și la noi dacă ar fi toți racordați și dacă și-ar plăti la timp facturile. Din lipsa de legislație sunt unii care nu-și plătesc facturile și atunci toată asociația/scara/bloc rămân fără servicii de furnizori.
    De asta, cel puțin prin sudul Transilvaniei au prins bine de tot centralele termince de apartament. Ai independență 100%, apa caldă și căldură instant.
    Am stat la un moment dat la etajul 8/10 și vara de fiecare dată când veneam de la disco noaptea vroiam să bag un duș. Cum nimeni nu consuma apă, pe la 3-4 dimineața trebuia să aștept si 20 de minute bune cu robinetul de caldă deschis la maxim. Plăteam metri cubi de apa degeaba.

    Raspunde
  6. Buculesei 19 Nov 2013 @ 17:49

    nu e mai bine sa ai o centrala ????

    Raspunde
  7. liana 20 Nov 2013 @ 13:06

    Zi mersi ca n-ai parul lung…Ce vrei, se mai intampla.
    Eu am centrala si mi s-a intamplat sa se opreasca apa exact dupa ce am dat cu sampon.Asa ca, nici rece nici calda, m-am limpezit cu ce am gasit intr-o sticla, noroc ca exista si aia si nu era pusa in frigider la rece.
    Nimic nu-i perfect pe lume

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)