Sari la conținut

Un colț de liniște la mine în balcon

Vă povesteam acum vreo două săptămâni că am fost provocat de Provident să-mi realizez un colț de liniște la mine în balcon, cu o sumă destul de mică pentru o reamenajare, adică 500 lei.

Ei bine se știe că atunci când ai bani totul este mai ușor, problema apare când suma este mai mică și trebuie să te încadrezi în ea.

Am lăsat cumva “destinul balconului meu” la mâna voastră, și din toate sfaturile pe care mi le-ați dat am mers pe varianta celor două scaune și o măsuță, unde o să ne bem cafeaua de acum înainte.

DSC_4141

DSC_4146

DSC_4148

DSC_4149

DSC_4154

DSC_4155Balconul nu este așa de mare precum pare, de aceea am fost nevoit să mă limitez la ceea ce se putea realiza, fără a renunța la ceea ce aveam deja acolo.

Partea bună este că acum am pe balcon o “oază” de verde și un loc în care post să stau pentru a-mi savura cafeaua, dimineață de dimineață. Și până acum foloseam balconul tot pentru a-mi bea cafeaua și pentru a fuma, dar era mai neplăcut. Trebuia să stau în picioare și na, eram cumva pe fugă.

Acum nu mai este cazul, avem măsuța, cele două scaune și timpul pe care putem să-l petrecem în tihnă.

Pe viitor sper că acest balcon să se transforme într-o terasă mare, la casă, dar până acolo mai este ceva timp.

Ideea este că mi-a plăcut provocarea lansată de cei de la Provident și am văzut că se pot face lucruri și cu bani puțini. Dacă sunteți curioși de alte proiecte interesante cu buget limitat, aruncați un ochi aici și o să vedeți câteva lucruri interesante.

La începutul provocării am spus că cel/cea care mă vă ajuta cu ideea amenajării o să primească un premiu de 500 lei. Ei bine, Gabriela este câștigătoarea premiului. Ea a venit cu ideea pe care eu am putut să o pun în practică.

Este adevărat, multe idei mi-au plăcut, poate unele și mai mult, dar având în vedere spațiul pe care-l aveam disponibil soluția ei a fost cea care s-a pretat cel mai ok.

Vă mulțumesc tuturor pentru idei și stați pe aproape, o să mai am niște concursuri pentru voi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Gabriela 9 Apr 2015 @ 14:58

    Arata bine! mai merg cateva ghivece cu florii agatate de calorifer pe perioada cand nu dai drumul la caldura :)

    Multumesc pentru premiu!

    Raspunde
  2. Adi 9 Apr 2015 @ 15:25

    Ce foișor mi-aș face și eu cu 500 de lei, hehe. Sper să am noroc în campania de pe Blogăl.

    Raspunde
  3. Marius 9 Apr 2015 @ 18:22

    Serviciul de cafea de unde l-ai luat?

    Raspunde
  4. criserb 10 Apr 2015 @ 10:33

    @Gabriela – nu merge. Când stăm la masă scaunele “se întind” cam pe toată lungimea caloriferului. Dacă mai pun pe acolo niște flori nu mai am loc să stau la masă :)

    @Adi – da-mi un exemplu cu ce ai face tu cu 500 lei. Ce foișor poți să faci de banii ăștia?

    @Marius – l-am primit, nu e nou. Din câte știu a fost luat de la mobexpert.

    Raspunde
  5. Florina 15 Apr 2015 @ 11:00

    Buna ziua!
    Imi place la nebunie cum arata…as vrea sa stiu, masuta si scaunele sunt cumva cele din Ikea?
    si, tototdata, ce latime are balconul tau? as vrea sa le cumpar si eu pentru un balcon cu 80 cm latime…crezi ca s-ar potrivi?

    Iti multumesc,
    Florina

    Raspunde
  6. criserb 15 Apr 2015 @ 11:59

    @Florina – da, uite ăsta este scaunul și masa este asta. Balconul meu cam tot 80cm are lățime, dar este unit cu livingul prin acea draperie. De încăput încape. Nu știu cum ar încăpea dacă în locul draperiei ar fi însă un zid…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)