Sari la conținut

O firma faină care face curățenie la domiciliu

Noi avem o doamnă care ne face curățenie în casă, o dată la două săptămâni. Suntem foarte mulțumiți, nu zic nu, dar acum în perioada sărbătorilor de Paște am zis că avem nevoie de mai mult.

Ei bine pentru asta am apelat la oamenii de la pureclean.ro.

Au venit dimineață, la ora stabilită și gata de treabă. Au adus cu ei toate necesare, vreo câteva găleți pline de soluții și 3 doamne foarte energice. N-au stat de povești, le-am arătat de unde să înceapă, pentru că dormea ăla mic și s-au apucat de treabă.

Surpriza a fost că fetele au fost aduse de Adrian, un tip pe care l-am cunoscut mai demult când mergeam la stomatolog. Era acolo omul bun la toate, se ocupa de programări, de aprovizionare, întreținea softurile, d’ăstea.

Am aflat acum că a plecat de acolo și și-a încercat norocul într-un business propriu. Partea bună este că i-a și mers.

Dar nu despre asta voiam să vă povestesc, voiam să vă zic de curățenie, că am văzut o mulțime de like-uri și comentarii la poza pusă pe facebook.

Oamenii sunt foarte ok și au făcut o curățenie cum rar am mai văzut. Mai corect, n-am mai văzut așa până acum decât atunci când făceam eu.

În afară de clasica curățenie, cea pe care o știe toată lumea, m-au surprins când au început să desfacă grilajele la calorifere și să le curețe în interior. Cred că acolo le-am curățat numai la după ce am zugrăvit :)

Apoi, au dat la o parte mobila mare din casă. Canapeaua (are vreo 6m), patul și au curățat și pe dedesubt. Au făcut cada de la baie lună, chiar dacă ea era curățată frecvent de femeia care ne făcea curat, acum parcă era și mai albă. Probabil și substanțele pe care le-au adus au rolul lor.

Au spălat lustrele, tocurile de la uși, ușile, faianța, gresia, geamurile etc. Au mutat fiecare carte din bibliotecă și au curățat fiecare colț.

Mi-au spălat chiar și canapeaua și a ieșit lună.

Ce să vă zic, am fost foarte mulțumit, motiv pentru care îi recomand cu încredere.

Intrați la ei pe site și acolo o să vedeți și prețurile, care nu sunt nici mici, nici mari.

Toată treaba a durat 5 ore,. în condițiile în care au fost 3 doamne foarte pornite pe treabă.

Și câteva poze:

Iar poza de rezistență este următoarea.

Dana implicată activ în curățenia de Paște :))

DSC_4160

Deci dragii mei posesori de iubite, o astfel de curățenie poate fi un cadou frumos pentru ele, vă spun eu, satisfacția este garantată ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. andrei 9 Apr 2015 @ 20:57

    Si costuri?

    Raspunde
  2. criserb 9 Apr 2015 @ 21:38

    @andrei – Când e vorba de fericirea jumătății mai contează prețul? :) Găsești la ei pe site toate tarifele, sunt corecte ;)

    Raspunde
  3. Ovidiu din Arad 17 Apr 2015 @ 21:35

    Intreb si eu, potentiale neplaceri ca obiecte sparte, parchet,perete zgariat, tesatura agata la canapea dupa aspirat etc,etc.
    Se ia in calcul o suma de asigurare sau se scade din tarif?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)