Sari la conținut

Un “feature” de la WordPress, userul de admin la vedere

wordpress-secureCred ca ati mai citit prin blogosfera (in special la Zoso – el scrie mai multe despre securitate) cum ca e bine sa iti pui o parola cat mai lunga si mai complexa la blog si de asemenea ca e bine sa nu lasi userul standard “admin” si sa iti pui tu ceva personal, ceva care sa fie secret, sa nu-l stie nimeni.

Mda, numai ca secretul asta cu userul nu prea e secret pentru ca baietii de la WordPress au lasat un mic, bug ii zic eu, sper sa nu fie feature, iar atunci cand adminul comenteaza la un post, de fiecare data ii pune o clasa pe elementul comentariului in care include USERUL DE ADMIN in CLAR. Nasol nu? Asta ziceam si eu, dar exista o scapare, puteti adauga in functions.php urmatoarele linii de cod si userul nu o sa mai apara, o sa ramana secret cum ar trebui sa fie.

function remove_user_comment_class($classes) {
foreach ($classes as $key => $class) {
if ( strstr($class, "comment-author-") ) unset($classes[$key]);
}
return $classes;
}
add_filter('comment_class', 'remove_user_comment_class');

Aparent versiunile mai noi de WordPress au acest “feature” si din ce-am cercetat temele mai noi, in care sunt comment-urile mai structurate.

Solutia am gasit-o aici pe nush.ro.

Acum sa ne distram putin, inainte sa postez am facut un mic research in blogosfera si am facut o lista cu cativa useri interesanti, bine sunt foarte multi care au “admin” sau numele lor complet, dar sunt unii care au si altfel de useri :)

kurt / panda / deniro / tilica / minxieee / Someone / em

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Mihaela 19 Feb 2014 @ 22:37

    si mai important este atentie sportila la teme si pluginuri, updateuril la zi.

    Raspunde
  2. criserb 20 Feb 2014 @ 00:33

    @Mihaela – absolut, dar aia este o chestie despre care se banuieste ca ar trebuie sa stie oricine are un site/blog…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)