Sari la conținut
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Krissa 11 Jul 2007 @ 17:48

    Lasa Cris, decat sa te prefaci prieten, mai bine simulezi un zambet… Toate trec… si ranile se vindeca… momentan multe dor… dar asta e… noi sa fim sanatosi si sa suportam mai departe toate magariile facute de cei din jurul nostru, si acei oameni falsi, prefacuti si numai pe interese…multe si …diverse… Mai mare jena… Poate daca o sa continuam sa zambim asa doar de fatada, o sa ne obisnuim cu asta.

    Raspunde
  2. criserb 11 Jul 2007 @ 18:00

    Nu simulez nimic nimanui… nu-mi pasa de asa numitii prietenii… ma dor in schimb vorbele aruncate aiurea care pot sa ii raneasca sau sa ii influenteze pe altii la care tin… si cel mai mult ma doare cand persoana pe care o consider apropiata nu vine sa imi zica in fatza daca am gresit cu ceva… mai sunt si cazuri in care gresim… nu?

    Imi cunosc destul de bine prietenii, ii pot numara pe degete… iar restul… nu conteaza…

    O alta chestie care ma deranjeaza este lipsa comunicarii… frica de comunicare si de a spune lucrurilor pe nume… oricare ar fii ele… oricat de dureroase ar fii…

    Raspunde
  3. Xena 11 Jul 2007 @ 23:09

    Krissa banuiesc ca nu te referi la Mr Criserb cand vorbesti de prefacatorie, zambete false si interese.. Eu, Xena, ca protectoare a binelui, declar pe proprie raspundere ca nu e cazul :P Probabil nu il cunosti foarte bine si ti-ai facut o impresie gresita..

    Raspunde
  4. Ghiocel07 11 Jul 2007 @ 23:31

    Felicitari Xena. Se pare ca noi doua il cunoastem f bine pe Mr Criserb. Ai perfecta dreptate.

    Raspunde
  5. epep 12 Jul 2007 @ 00:05

    serb se va preface doar cand va zbura porcul sau vadim va vota cu UDMR

    Raspunde
  6. criserb 12 Jul 2007 @ 02:54

    hei hei…
    stiu ca pentru voi nu sunt chiar un mister si ca ma cunoasteti mai bine ca oricare altii… dar nu cred ca Krissa se referea la mine… ci la asa zisi prieteni… ai mei, ai ei, ai tuturor acei prieteni care iti zambesc amabil in fata iar pe la spate te-ar intepa de cate ori ar avea ocazia… ii stim cu totii, nu?

    Raspunde
  7. Krissa 12 Jul 2007 @ 13:29

    Xena, stai linistita… nici nu se pune problema sa vorbesc de Cris… Asa cum a zis si el, este vorba de acele persoane din jurul nostru care se dau prieteni…care incearca sa para intr-un fel, dar … pana la sfarsit tot isi dau masca jos. Sau poate suntem noi prea naivi si creduli … Oare o sa ne vindecam vreodata sau o sa ne “parlim” asa la nesfarst…?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)