Sari la conținut

Un zambet este o curba care face totul drept :)

M-am trezit de la 7:30 bine dispus. Am imprastiat cafeaua prin casa dar nu m-am enervat ca eram bine dispus :)  o sa se enerveze Adrian cand o sa observe :D

Am vazut un zambet…

M-am plimbat cu matizul, masina care la un moment dat mi-a fost foarte apropiata sufletului meu. E o super masinuta, poti sa te bagi cu ea peste tot, incape in cele mai nebanuite locuri. Inca imi place… ce e cool la asta de azi e ca are trapa… a mea nu avea… e super sa ai trapa… ma gandesc sa imi pun pe Polo.  

Trafic infernal prin capitala, lumea nervoasa, claxoneaza, injura… eu le faceam cu mana :) au fost unii care au zmabit… unii care in graba lor nu puteau intelege cum de sunt asa de degajat… ascultam muzica si le faceam cu mana la toti :) probabil ma injurau printre dinti. De ciuda ca eu eram calm :)

Mi-e cald. Azi s-a anuntat iar o zi cu temperaturi de peste 36 grade.

Canalia se muta pe seara… am sa raman singur si o sa fac curat :)

Ti-a placut acest articol?
Categorie: yo
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. criserb 4 Jul 2007 @ 13:22

    si o completare fara rima dar adevarata:

    Zâmbeşte
    Åži vei fi fericit.
    Zâmbind vei face
    Şi pe alţii fericiţi.
    Nu te costă nimic,
    Dacă vei zâmbi.
    Zâmbind,
    Vei avea în suflet,
    Soare şi lumină,
    Pentru a dărui
    Åži celor din jur,
    Făcându-i fericiţi.
    Cât de frumos,
    Este când zâmbeşti.

    Mihai Leonte

    Raspunde
  2. Krissa 4 Jul 2007 @ 18:39

    In incheiere …ZUZU RULEZ … :D Imi pare rau ca te-ai trezit asa dimineata pt o plimbare prin caldura infernala de afara… cu micutzul zuzu … nu stiu cat a meritat, dar mi-ai facut un mare mare mare mare mare mare mare mare serviciu… asa ca raman datoare big time. :D Cred ca i-a placut la doctor, ca a mers foarte frumos spre casa… O mai duc … peste 6 luni. :D Iar partea cu trapa are avantaje si dezavantaje… Partea frumoasa e ca te uiti in sus si vezi cerul… partea rea, e ca pana sa vezi cerul…vezi si cat de murdara e.. ;))) Am fugit cu un catel la doctor… tenchiu din nou :)

    Raspunde
  3. criserb 4 Jul 2007 @ 19:03

    Deci daca stergi trapa… intreg ZUZ-ul pare curat :D

    Nu ai de ce Crisu, placerea a fost de partea mea ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)