Sari la conținut

Sex cu colega de birou

Sexul la birou nu costa, te scapa de stres si te face mai productiv, iar sefii de personal de la majoritatea firmelor il privesc cu indulgenta. Circulatia hormonilor printre birouri duce la partide incendiare de sex in pauza de masa sau seara, dupa program…

“daca intre indragostiti lucrurile merg bine, cei doi vor fi mai creativi, mai productivi si vor fi interesati sa stea mai mult la serviciu” – Paola Madrisotti director General Electric

“Amorul la birou te impinge sa muncesti mai mult, sa faci o impresie buna celui care iti place” – Maria Tronca editorul cartii “Working hard, storie di sesso in orario di lavoro”

“Cele mai excitante momente traite cu partenerul meu au fost mereu cele de la finalul unui caz cistigat. Si asta pentru ca lucram impreuna”, explica avocata Annamaria Bernardini.

De asemenea chiar si cel mai bogat om din lume, Bill Gates, a cazut prada acestui fenomen, el casatorindu-se cu Melinda French, o angajata de la Microsoft.

Sunt cateva spicuiri dint-un articol gasit pe hotnews.ro Intreg articolul aici :D (sunt convins ca o sa-l cititi)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. george 3 Jul 2007 @ 14:16

    Am facut si eu sex la birou cu o colega, dar protejat. Am asteptat sa plece sefu acasa, si pe la ora 21 am inceput. La 21.30 a venit si colega :)

    Raspunde
  2. criserb 4 Jul 2007 @ 00:13

    deci juma de ora te-ai antrenat :D

    Raspunde
  3. pantera mov 5 Jul 2007 @ 14:40

    stai putin..cine zice ca nu costa..?

    Raspunde
  4. roxana 16 Jan 2010 @ 23:49

    eu am facut la liceu in baie cu un coleg de clasa:x

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)