Sari la conținut

UPC taie HBO-ul, “oferta” a expirat

Am doi colegi care se plang ca au fost sunati de cei de la UPC pentru a li se comunica faptul ca oferta cu HBO moca a expirat iar postul nu o sa mai fie disponibil fara plata. Ambii colegi aveau hbo-ul moca, fara nici o oferta, le mergea pur si simplu pentru ca probabil pana sa treaca sistemul pe digital nu exista posibilitatea de limitare a accesului, astfel daca un vecin avea hbo pe bani, de pe urma lui beneficia tot blocul ca deh, nu puteau trage cabluri diferite…

Acum lucrurile incep sa devina normale si colegii mei sunt suparati :P

Octavian este foarte suparat pe Raca, prietenul meu, care e invitat sa dea explicatii :D

Cati mai sunteti in situatia asta si daca chiar va place asa de mult de ce nu-l platiti?

Eu am dreptul sa fiu nemultumit pentru ca la mine in bloc nu este UPC si am abonament la RDS, dar astia nu au HBO Comedy cu toate ca am cel mai scump abonament existent. Pe cand oare o sa progreseze putin si RDS-ul, sa am si eu televiziune digitala si mai multe programe? De programe HD nici nu vreau sa vorbesc…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. ama 18 Sep 2009 @ 11:05

    acum au scos o oferta pt DIGI: 41 ron, 105 posturi. Daca mai vrei si HBO achiti in total 60 ron si mai primesti Cinemax, Cinemax 2, Hustler TV si Private Spice… pt cei interesati ;)

    Raspunde
  2. octavian 18 Sep 2009 @ 11:44

    Octavian nu s-a uitat pana acum mai mult de 15 min la HBO in 2 ani, dar e frustrat ca numai prinde :D

    Raspunde
  3. criserb 18 Sep 2009 @ 11:47

    Ce Octaviane? Canalele pentru adulti? :D

    @ama – digi sunt aia care imi dau o antena sa mi-o pun pe balcon, casa?

    Raspunde
  4. Ghiocel07 18 Sep 2009 @ 13:02

    Noi avem HBO si de la UPC si de la DOLCE si nu ne uitam aproape deloc. In schimb daca ar disparea canalele de Discovery, vreo 6 la numar, cred ca ar fi dezastru.:d

    Raspunde
  5. ama 18 Sep 2009 @ 14:26

    DIGI sunt aia care iti dau un emitator fara antena. dezavantajul este ca poti sa-l folosesti la un singur televizor. insa cei de la UPC au lasat posibilitatea ca pentru celelalte televizoare din casa sa se prinda posturile de baza oferite prin abonament.

    Raspunde
  6. raca 20 Sep 2009 @ 23:30

    Scurt pe doi:
    – UPC nu “taie” nimic, impulsioneaza doar trecerea clientilor HBO in digital din analogic. Afacerea asta costa UPC-ul bani (box-uri, cabluri noi, marketing, etc), dar merita pentru toata lumea pe termen lung.
    – Nu a existat nici o oferta de HBO “moca”. Octavian te-a mintit. Din nou :). Daca il iei la bani marunti, iti va spune ca a fost probabil sunat sa achizitioneze produsul HBO digital, nu sa fie anuntat ca nu mai primeste un produs gratuit.
    – Exista si in analogic sistem de limitare al accesului. Probabil un vecin binevoitor a furat filtrul din cutia de pe casa scarii si a pus in locul lui altul decodor ca sa vada toata lumea. Sau, cel mai probabil, si-a procurat Octavian un decodor de la “baieti”.

    @Octavian, eu ar trebui sa fiu suparat pe tine. Pentru ca esti zgarcit si nu vrei sa platesti ce folosesti n-am avut bani de Bahamas si am mers cu criserb in Grecia :P

    @Ama, dezavantajele lui digi sunt altele. Platforma & box-ul, grila de programe, lipsa digital video recorder (DVR) si mai nou lipsa televiziunii HD. Avantaje nu stiu…

    Comentarii ceva?

    Raspunde
  7. Andrei 21 Sep 2009 @ 02:21

    HBO a ajuns un program tv penibil, filmele sunt repetate la infinit iar filme noi nu prea vezi.

    eu am renuntat luna trecuta la HBO si Cinemax, il aveam de un an si nu credca mam uitat 10 ore in total.

    vrei filme, ai calculator, dvd si cinema…. de ce sa mai ai nevoie de HBO.

    Raspunde
  8. octavian 21 Sep 2009 @ 10:00

    @raca eu plateam pentru un pachet care nu includea HBO, dar il aveam la tv pentru ca nu limitaserati voi bine pachetul. cat de curand voi renunta si la telefonul fix, motiv pentru care nu o sa iti mai permiti excursiile in grecia, o sa te multumesti cu bulgaria :)

    Raspunde
  9. criserb 21 Sep 2009 @ 10:39

    @Andrei – mie imi place HBO, e normal ca filmele sa se repete, ca deh… nu scot astia filme in fiecare zi. Si se repeta la ore diferite tocmai pentru a fi vazute de cat mai multa lume ;)

    Raspunde
  10. raca 21 Sep 2009 @ 20:38

    Si mie imi place… tocmai ma uit pe un film de pe HBO Comedy si e fuuuarte haios. Se numeste “Cu totii la surf!”, desene animate :D.
    Dupa care urmeaza “Mica Britanie”, am pus aseara la inregistrat toate episoadele ca e la fel de funny ;)

    Raspunde
  11. Alexandra 24 May 2010 @ 18:42

    Salut! :)
    Stie cineva de ce cam de 1 luna TV-ul nu mai prinde HBO?
    Si eu am abonament la RDS&RCS, si nu mai prinde programul cand dau search. E ceva problema care se va remedia, sau pur si simplu nu voi mai avea niciodata HBO?

    Raspunde
  12. criserb 24 May 2010 @ 23:30

    @Alexandra – Daca ai contract pentru HBO il poti vedea in continuare pe analog. Daca nu ai contract atunci nu-l mai poti vedea de loc. Si nici nu o sa mai poti de acum inainte daca nu-ti faci contract ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)