Sari la conținut

Te-ai gandit sa jefuiesti o banca?

Iti planuiesti sa jefuiesti o banca. Stii totul despre sistemele de siguranta, te-ai documentat, nu ti-a scapat nimic si pare un plan perfect. Cand te trezesti in banca, cand ai luat angajatii ostateci, constati ca nu esti singurul hot. In aceeasi banca au mai intrat 2 nepregatiti care isi doresc si ei acelasi lucru, sa dea jaful cel mare.

Nu este povestea mea, nu este povestea ta (dar daca ar fi si te-ai trezi in fata cu alti hoti?) este povestea ultimului film ce l-am vazut. Filmul se numeste Flypaper si la prima vedere chiar pare un film prost. Daca reusiti sa treceti peste acest prim impuls, o sa va placa filmul. Este o comedie si o actiune in acelasi timp pe care vi-o recomand.

1128784_Fly_Paper

Da, de cand am cont pe hbogo.ro vad tot felul de filme, cam unul la doua zile. Chestia asta nu e neaparat buna, nu mai am timp de multe alte chestii, dar daca m-as organiza si eu mai bine, probabil as putea sa imbin mai bine utilul cu placutul.

Daca tot am devenit mare fun al siteului de care v-am zis, hai sa dau si un sfat celor de la HBO GO. I-as sfatui sa faca subtitrarea aia ajustabila, sa o poata face userul mai mare sau mai mica in functie de necesitatile fiecaruia. Eu cum sunt mai ochelarist asa, as prefera fontul macar cu 2 puncte mai mare.

Nu ca asa nu l-as vedea, dar un bold acolo nu ar strica :)

Pentru weekend mi-am propus sa vad Witness Protection si The Craigslist Killer. N-am auzit nimic de ele, le-am vazut pe acolo si le-am pus in watchlist. Astept niste pareri de la voi. Merita vazute sau imi recomandati altceva?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)