Sari la conținut

Urmăresc construcția casei lui Buhnici și mi-e dor de vremea când eram și eu în șantier

De vreo câteva zile, să tot fie vreo 3, am deschisă o fereastră cu live-ul de mai jos.

Din când în când mai arunc câte un ochi și pe site-ul dedicat proiectului și-mi place. Dar știți cum, îmi place maxim ceea ce văd.

Mă duce cu gândul la perioada când eram eu în șantier și cum am trecut și eu prin toate aceste etape. Le-am pus și eu la vremea respectivă aici.

Când mă apucă nostalgia stau și mă uit la pozele din șantier, e incredibil cât de repede se transformă un loc, cât de repede prinde formă o casă.

Îmi place la Buhnici că folosește tehnologie nouă, că este un pionier în multe chestii și cel mai mult îmi place că a ales lemnul pentru a-și face casa. Este o alegere foarte bună, cu toate că sunt foarte mulți cârcotași.

Urmăriți-i și voi proiectul, când aveți timp, mai ales dacă intenționați să construiți într-un viitor apropiat, aveți de unde vă inspira.

Îl puteți urmării pe youtube, pe site și pe facebook.

De asemenea pe site aveți răspunsul cam la toate întrebările posibile, știu că aveți, cu toții avem, mai ales atunci când ne preocupă ceva ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Liviu 5 Jul 2017 @ 09:18

    Foarte tare. Il urmaresc si eu. Afli tot felul de informatii utile.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)