Sari la conținut

Va atasati de obiectele care va inconjoara?

Va povesteam acum cateva zile ca am avut ceva probleme cu canapeaua de la Mobexpert. Acum imi dau seama ca respectivul post l-am scris poate prea repede si pana la urma problema mea s-a rezolvat.

M-au contactat si mi-au oferit 2 posibilitati:

  • restituirea contravalorii canapelei fara alte costuri pentru dumneavoastra;
  • refacerea gratuita a zonei afectate de tasarea buretelui, cu costuri de 200 lei privind manipularea si transportul.

Cu parere de rau a trebuit sa aleg prima varianta.

De ce cu durere in suflet? Pai canapeaua aia era o canapea foarte ok, probabil cea mai comoda canapea pe care am stat vreodata.

In plus, in urma discutiilor avute cu cei de la Mobexpert, am ajuns la concluzia ca este mai bine asa, atat pentru mine cat si pentru ei. Ei puteau sa-mi repare canapeaua, dar datorita modului in care noi o foloseam, era posibil ca problema sa revina si atunci eu iar eram nemultumit. Asa ca au preferat sa-mi restituie valoarea ei, pentru ca eu sa-mi pot alege alta, cu care sa ma impac mai bine.

Pana la urma mi-am dat seama ca asta era cea mai buna decizie.

In urma discutiilor si a punctului lor de vedere, chiar nu am ce sa le reprosez, au facut tot posibilul sa-si faca clientul multumit, ceea ce este mare lucru in ziua de astazi.

Azi canapeaua a plecat, inapoi spre ei, iar casa a ramas goala. Si la propriu si la figurat.

IMG-20130130-WA0002

Ne-am obisnuit asa mult cu ea incat atunci cand a plecat parca ne-a lasat un gol in suflet.

Am mai avut momente d’astea in trecut, in general atunci cand ne-am despartit de obiecte pe care le-am apreciat si care ne-au fost alaturi in multe momente ale vietii. Imi aduc aminte ca am lacrimat atunci cand mi-am vandut prima masina, mi-a fost greu cand am vazut-o plecand spre un alt proprietar.

Ne-a fost greu de asemenea atunci cand am schimbat o locuinta, cand a trebuit sa ii parasim pragul pentru ultima data.

Nu stiu daca este bine sau nu sa te atasezi de anumite obiecte, dar se pare ca noi n-o facem.

Sunt curios daca treceti si voi prin astfel de situatii sau noi suntem mai ciudati?

Pe langa asta, acum ca am ramas cu casa goala, ne cautam alta canapea.

Am fost iar pe la Mobexpert, dar din pacate n-am gasit un model pe gustul nostru sau daca am gasit erau prea mici. Tot canapeaua pe care o aveam ma atrage si n-as putea sa o iau inca o data.

Am cautat si in alte parti, dar pana acum n-am gasit nimic care sa ne satisfaca.

Acum interveniti voi. Imi puteti recomanda o firma de unde v-ati luat canapeaua? Mai stiti de unde ati luat-o? O recomandati?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
23 comentarii
  1. Mihai 30 Jan 2013 @ 14:28

    http://www.mobiladalin.ro/canapele.php

    Noi avem Monte Carlo dar pe alte culori. Luata prin STAER Colentina.

    Raspunde
  2. raul 30 Jan 2013 @ 14:30

    Casa Russu. Sunt mai ieftine si par destul de ok. Eu de acolo am luat si inca nu am avut nici un fel de problema.

    Alea sunt iconite pe ecranul din stanga? :O

    Raspunde
  3. cosmin ignat 30 Jan 2013 @ 14:47

    Magazinuldecanapele.ro, o experienta placuta, cat despre utilizare..:))))…asta e amuzant ca tre sa o folosesti dupa instructiuni:)))

    Raspunde
  4. cristi 30 Jan 2013 @ 14:59

    mobexpert ;)

    :P

    Raspunde
  5. criserb 30 Jan 2013 @ 15:14

    @Mihai – ceva in genul aleia caut si eu, sa fie comoda, cu perne. O sa ma duc sa vad.

    @raul – La Casa Rusu am fost, dar n-am gasit nimic pe gustul meu. Si da, alea sunt iconite :P

    @Magazinuldecanapele.ro – din ce vad pe site au showroom numai in Constanta iar eu de pe net nu iau :) Am incercat zeci de canapele pana acum si putine au fost pe placul meu. Iti dai seama ca nu risc sa iau de pe net.

    @Cristi – tu credeai ca am glumit? :) Am fost deja sa vad ce mai au, dar nu am gasit nimic pe gustul meu. Oricum o sa mai trec pe la ei, cine stie, poate in alte magazine au alta marfa.

    Raspunde
  6. Dorin 30 Jan 2013 @ 15:15

    Chiar sunt curios, daca nu i-ai fi facut albie de porci pe blog, ai fi beneficiat acum de atata solicitudine din partea lor? Buna treaba blogul asta!

    Raspunde
  7. maddy 30 Jan 2013 @ 15:22

    stai ca asta cu “la modul la care o foloseam” n`o inteleg. dupa cum vad in poze si tu si dana sunteti slabuti. presupun ca nu va apucau nebuniile sa sariti pe canapea si stateati pe ea normal. ce abuzuri a putut sa suporte canapeaua aia? din pacate pretul nu garanteaza neaparat calitatea si faza cu folositul necorespunzator mi se pare o scuza din partea producatorului care nu tine si o insulta pt. client. adica nu stii sa stai pe canapea sau ce?

    Raspunde
  8. criserb 30 Jan 2013 @ 15:29

    @Dorin – inclin sa cred ca da. Am primit un email de la ei cam in acelasi timp cu scrisul pe blog.

    @maddy – ideea este ca a mai fost reparata o data, exact aceeasi problema. Acum insa s-a stricat din nou. Mi-au comunicat ca nu au cum sa-mi garnateza faptul ca nu o sa se strice iar, avand in vedere trecutul si atunci mai bine sa-mi dea banii inapoi. Pare logic. Cat despre faptul ca eu nu o foloseam corespunzator… eu zic ca o foloseam asa cum se foloseste o canapea…. dar na.

    Ma gandesc ca o trimit inapoi la producator si-l trag pe ala la raspundere, este practic o problema daca o canapea se strica de doua ori, avand aceeasi problema.

    Din cate am inteles Mobexpert nu este producatorul canapelei, au si ei furnizorul lor.

    Raspunde
  9. Alexandru Negrea 30 Jan 2013 @ 16:06

    Hai, bre, e o canapea. Ia alta, ia una ieftină, schimb-o în fiecare lună, ce contează? :)) Nu glumesc

    Raspunde
  10. criserb 30 Jan 2013 @ 16:15

    @Alexandru Negrea – pentru mine conteaza. Tre’ sa ma simt bine cand ma duc acasa si ma intind pe ea ;)

    Raspunde
  11. maddy 30 Jan 2013 @ 18:12

    cel putin acuma ai un buget sanatos pentru o noua canapea. spor la cumparaturi! :>

    Raspunde
  12. mihai 30 Jan 2013 @ 20:09

    Deci pana la urma au fost ok cei de la Mobexpert… pacat de critica aia care cred ca a fost usor pripita.

    Raspunde
  13. criserb 30 Jan 2013 @ 21:16

    @mihai – a fost primita, asa e. Dar cand vezi un raspuns d’ala nu are cum sa nu fie. Dupa ce-am vorbit cu niste oameni profi in comunicare parca discutia a fost altfel.

    In rest, am avut intotdeauna incredere in ei, asa cum am tot spus, dar na, un mail dat aiurea, plus problema mea, m-a suparat in momentul ala.

    @maddy – tu de unde ti-ai luat canapea? :P

    Raspunde
  14. Monica 30 Jan 2013 @ 23:42

    poti incerca mobicord ..eu am un coltar de la ei,se comporta ok

    Raspunde
  15. maddy 31 Jan 2013 @ 08:14

    buna intrebare, din pacate nu stiu. oricum s`au desurubat intre timp 2 picioare de sustinere metalice si le`am si scos, e cu 3-4 cm in panta dar nu ma deranjeaza. adevarul e ca am si parazitat`o bine deci stiu de ce s`a stricat. in rest mai scartaie dar e buna.

    Raspunde
  16. maddy 31 Jan 2013 @ 08:14

    ^ ce ghetto suna ce am scris mai sus :))

    Raspunde
  17. alina 31 Jan 2013 @ 13:37

    de la fabricadecanapele am si eu, modelul asta de vreo 3ani. http://www.canapele.ro/imagini%20produs/canapele_extensibile_DublinCL4-1_7.jpg
    au mai multe magazine in bucuresti, unul este la piata muncii. mi-a placut ca iti poti alege orice combinatie de tesaturi, respectiv culori cind o comanzi…

    Raspunde
  18. criserb 31 Jan 2013 @ 15:18

    @alina – frumos modelul. E comoda? Am sa trec si pe acolo sa ma uit.

    @maddy – sigur e canapeaua in panta, sau poate e casa? :P

    Raspunde
  19. alina 31 Jan 2013 @ 15:23

    foarte comoda :) ne-am ales un fel de catifea verde cu crem ca si culori, nu s-a deformat deloc, rezista eroic si atacurilor motanului care are cartierul general pe ea. se poate aranja si in diverse moduri cuburile componente, este si comoda la dormit, iar spatiul de sub ea il gasesc util si usor de accesat cind e nevoie.

    Raspunde
  20. corina 1 Feb 2013 @ 13:52

    Eu una sunt o nostalgica prin definitie si ma atasez de obiecte la greu, insa daca o mobila, o locuinta sau…un oras imi evoca amintiri neplacute – s-a incheiat povestea de dragoste dintre noi :-( .
    In perioada asta sunt in plin proces de achizitionare de mobila pt. un nou apartament si pana acum mi-am cumparat unele piese interesante de mobilier de la Neoset, insa la ei canapelele sunt pe dimensiuni standard si unele modele nu au extensie.
    De aceea, canapeaua extensibila si coltarul extensibil le-am facut la comanda la Dumisan, un magazin din Pantelimon, care comercializeaza niste chestii foarte misto si de calitate la preturi minime. Cele doua piese sunt pe cadru din lemn de fag, cu saltea relaxa (nu cred ca la salteaua relaxa s-ar intampla accidentul cu pricina :-> ). Canapeaua si coltarul am tinut neaparat sa fie pe comanda, cu designul ales de mine si la dimensiunile pe care mi le doresc.

    Raspunde
  21. criserb 1 Feb 2013 @ 14:19

    @corina – ai un link catre canapeaua pe care ti-ai facut-o? Sau niste poze?

    Raspunde
  22. corina 1 Feb 2013 @ 16:30

    @criserb – firma nu si-a facut site – probabil ca nu are nevoie de reclama, iar eu inca nu am poze; de fapt, inca nu am adus mobila in apartament, fiindca dezvoltatorul de la care am cumparat locuinta, ca aproape orice dezvoltator de pe la noi :-q , trebuie ca mai intai sa-mi indrepte peretii, tavanele, chiar si podelele :-O , inainte de a putea pune cel mai mic scaunel in casa!
    in schimb, daca poti sa dai o fuga pana in Pantelimon, opreste-te la Morarilor, la primul magazin de langa sectia 9 Politie.

    Raspunde
  23. Claire 13 Aug 2013 @ 19:22

    Mihai, spune-mi te rog cum se conporta canapeaua Monte Carlo? Am fost chiar la dalin si mi-a placut mult dpdv estetic, este si super comoda insa nu imi dau seama cat de rezistenta e si cum se comporta in timp. Ai cumva extensibila? Eu mi-as lua varianta cu extensie. Mersi anticipat de raspuns

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)