Sari la conținut

Vă recomand o vulcanizare la care puteți să vă programați online

După cum știți weekendul trecut a nins ceva în București semn că ar trebui să schimbăm cauciucurile, să trecem la cele de iarnă.

Pentru că eu aveam cauciucurile la AutoSoft am dat o fugă pe la ei să văd cât de lungă este coada. Și am văzut, era cam așa:

coada-autosoft

Nici nu mi-a trecut o clipă prin cap să stau la așa ceva, chiar dacă era să mă plimb câteva zile pe zăpadă cu cauciucuri de vară.

Am vorbit la birou cu colegii și am ajuns la Dragoș, coleg căruia i-am recomandat eu acum vreun an o vulcanizare ok cu tot cu hotel de anvelope. Mi-a zis să mă duc acolo pentru că el este super mulțumit și pot să-mi fac programare online.

Rapid am intrat pe site, căutat pagina de unde să-mi fac programare și m-am programat pentru duminică dimineață la 10:00.

Duminică am fost acolo la 9:50 și am avut rampa liberă care mă aștepta. Am urcat pe rampă, mi-am schimbat cauciucurile și la 10:10 eram gata. Între timp am făcut și contract pentru lăsarea anvelopelor la hotel pentru suma de 59 lei pe sezon.

10415549_10152797628969886_7478648448965098130_n

Pentru schimbatul cauciucurilor am dat 80 lei.

Știu că se putea și mai ieftin, dar pentru mine timpul a fost mai important. Timpul pierdut. Totuși o economie tot am făcut având în vedere că la AutoSoft mă costa  114 lei pe sezon (19 lei pe lună) și schimbatul era vreo 120 lei (exact nu mai știu de anul trecut, dar pe acolo).

So, dacă aveți nevoie de un service unde să vă schimbați cauciucurile civilizat, fără să stați la cozi infernale, vă recomand cu drag www.vreau-anvelope.ro. Am înțeles că au prețuri ok și la anvelope, dar cum nu mi-am cumpărat, trebuie să verificați prima dată.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)