Sari la conținut

Va recomand un post

De mult n-am mai recomandat un post de pe un alt blog, dar acum e cazul sa o fac. Cabral a scris un post care mie mi-a placut maxim si vreau sa vi-l recomand.

Se numeste: Te insori cu diva, ajungi in pat cu… bunica dansei!

Lectura placuta :)

Nu vrea sa stiu ce a patit seara cand a ajuns Andreea acasa, dar na, asta e alta poveste :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. cabral 19 Sep 2011 @ 23:16

    Inteleg ca suntem frati de suferinta dar ca iti citeste consoarta blogul si nu vrei sa risti…

    Dar iti multumesc pentru recomandare.

    Raspunde
  2. Oana 20 Sep 2011 @ 00:29

    Lasa…bine ca stati voi prin casa in blugi stramti pe cur si tricouri cu muschi….

    Raspunde
  3. criserb 20 Sep 2011 @ 00:38

    @Oana – sa inteleg ca ai pijama d’aia “moartea pasiunii”? :)

    Raspunde
  4. criserb 20 Sep 2011 @ 00:49

    @cabral – colegi, colegi doar sa stii ca nu ii place hello kitty ;)

    Ai unde sa dormi in seara asta sau iti pastrez un loc cald langa mine pe canapea?

    Cat despre recomandare, nu ai de ce, ai scris-o mai bine ca oricine.

    Raspunde
  5. Oana 20 Sep 2011 @ 15:48

    Cristi – nu am, dar nici nu dorm in ate roz.
    Una peste alta, subiectul mi se pare dezamagitor…

    Raspunde
  6. corina 4 May 2013 @ 14:07

    Daca un asemenea subiect ar fi fost prezentat in mod neutru, ca recomandare pt. viata de cuplu, si nu ar fi fost discriminatoriu, ci s-ar fi adresat atat barbatilor, cat si femeilor, ar fi putut trezi o reactie pozitiva, dar la un asemenea ton sarcastic si cu directie exclusiv catre femei :-( , numai unii barbati se pot amuza…
    Totusi, daca (si numai daca) reusesti sa citesti printre randuri si printre…nervi, vei invata lectia de a te stradui sa fii sexy si aranjat/a si acasa, chiar daca trebuie sa platesti cu confortul tau vestimentar; relatia primeaza.
    Am citit toate comentariile de pe postul lui cabral si nu m-am putut abtine (nici n-am vrut :-) ) de la analiza reactiei femeilor; astfel, din cca 18 femei care au postat (nu pot fi sigura de apartenenta sexuala a celor cu nickname incert…), noua dintre ele au reactionat cu atitudinea (de altfel indreptatita): dar nici voi, barbatii, nu sunteti sexy si rai prin casa! so…what’s the matter?! Ba chiar, s-au mai ratacit pe blogul lui si doua gospodine frustrate, care s-au sustinut una pe alta…atat i-a trebuit carismaticului congolez!
    Ca o paranteza, nu voi intelege niciodata femeile care isi asuma tot felul de responsabilitati care nu le plac, ca apoi sa se lamenteze cat sunt de chinuite si nefericite! Pt. mine, regula este simpla: nu-ti place, nu faci; punct. Happiness, first !
    In rest, patru femei au reusit sa se amuze (or sa prinda suta de ani in conditiile astea..), doua femei au fost oarecum neutre, iar una – o compatimesc din suflet – femeie atragatoare de altfel, desi sta prin casa sexy si ziua, si noaptea, n-are niciun succes pe langa al ei barbat (marea mea intrebare ar fi cum a gasit asa un b_u! :-? )!
    Ultimul comentariu, al lui Zuzu, a pus punctul pe “i” si mi-a placut atat de mult, incat nu mi-as permite sa-l stric adaugand eu ceva care oricum s-a mai spus intr-un fel sau altul…
    acest nickname este unul dintre cele de sex incert, dar viata mea ar fi mai fericita sa stiu ca afirmatia asta a fost facuta de un barbat…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)