Sari la conținut

Viata nu e dreapta

IMG_20131221_123906In fiecare zi din acest an m-am trezit la ora 8 si 11, da si 11 pentru ca asa mi-am setat ceasul la un moment dat sa sune, si acum, acum cand pot sa dorm cat de mult am eu chef, m-am trezit la 8. Pai sa-mi spuneti voi ca viata este dreapta :)

Dar poate ca este chiar dreapta si m-am trezit asa de dimineata ca sa am timp mai mult, sa am timp de concediu, sa pot face mai multe lucruri interesante.

O zi frumoasa sa aveti si voi, sa va treziti la ce ora va doriti si sa faceti in concediul asta cam tot ce v-ati propus, sau mai mult de atata.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. garetbora 22 Dec 2013 @ 13:28

    Si ce-i nedrept in treaba asta. E foarte ok, eu de exemplu puneam sa sune ceasul la ora 04:20 si ma trezeam, dupa un timp, de fiecare data, pe la 04:00 aproximativ, deci nu mai imi trebuia ceas. Asta era ok daca trebuia sa lucrez doar schimbul 1, dar lucrez in 3 schimburi si nu e ok. A durat o perioada (cam o luna) sa nu ma mai trezesc la ora 4 fara ceas.
    Daca te trezesti fara ceas la ora 8 inseamna ca ai dormit destul si trebuie sa te ridici din pat. De ce sa dormi mai mult decat iti cere corpul, timp pierdut.

    Intradevar e nedreapta viata cateodata, insa de multe ori e doar un punct de vedere, trebuie sa privim si din alte unghiuri… o zi buna.

    Raspunde
  2. Mariana 22 Dec 2013 @ 17:33

    Un concediu cat mai placut, Cristi!

    Raspunde
  3. criserb 23 Dec 2013 @ 01:01

    @garetbora – pai este nedreapta pentru ca se presupune ca in concediu ar trebui sa ma odihnesc mai mult. Cum sa ma odihnesc mai mult daca eu ma trezesc tot la ora 8? :)

    @Mariana – multumesc frumos, asa sa fie si daca se poate si tie asemenea. Concediu sa ai ca restul se rezolva.

    Raspunde
  4. garetbora 23 Dec 2013 @ 09:58

    @criserb – Mey Cristi, daca te simpti odihnit cand te trezesti la ora 8 e bine, nu stiu la ce ora dormi seara sau cate ore dormi. NU, in concediu se presupune sa faci ce te taie capul cu responsabilitate si cat iti permiti, cred eu. O sa dispara trezitul la ora 8 fara ceas, dar mi-e frica ca o sa dispara atunci cand se termina concediul… o zi faina.

    Raspunde
  5. criserb 23 Dec 2013 @ 10:55

    @garetbora – pai eu ma culc pe la 2-3, deci chiar nu cred ca dorm destul :)

    O zi frumoasa si tie.

    Raspunde
  6. turbo 24 Dec 2013 @ 10:31

    trebuie sa te trezesti mai de dimineata ca sa iti termini treaba si sa mai ai timp si de tine. o zi buna :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)