Sari la conținut

Un suport auto mai misto

exomount-touch-cd-slot-mount-with-galaxy-s4Am de ceva vreme suportul de la Clingo, v-am povestit despre el aici. Este in continuare foarte bun, dar are un dezavantaj. Cand trebuie sa iau telefonul de acolo ma chinui ceva. Acel gel, sau ce este, este atat de lipicios, pentru a nu-i permite telefonului sa cada, incat il tine acolo si cand vreau sa il dau jos. Este ceva de speriat ce bine tine.

M-am obisnuit sa nu mai desprind telefonul de acolo pana ma dau jos din masina, am inceput sa vorbesc la Gear, ceea ce este chiar ok, dar totusi, cand ma dau jos din masina abia imi iau telefonul de acolo.

Zilele trecute am vazut pe net un filmulet si mi-a venit ideea sa imi schimb suportul, cel pe care o sa-l vedeti mai jos pare la fel de bun, adica o sa-mi tina telefonul in aceeasi zona, o sa fie in continuare aproape de mana mea, dar o sa-mi dea posibilitatea sa-l desprind cu o singura mana, oricand am nevoie de telefon.

Mai sunt momentele alea cand vrei sa scrii ceva pe WhatsApp (cand stai la semafor, nu in mers, da?) si eu nu prea pot sa fac asta pentru ca-mi ia prea mult sa desprind telefonul pe pe Clingo.

Nu ca-i fain?

Acum mai ramane sa vad daca il gasesc si in Romania, din ce-am vazut pana acum nu prea am avut noroc, dar cine stie… mai caut. Daca nu il iau de afara, ce sa fac? :)

Voi aveti asa ceva, un astfel de suport care sa se fixeze in locul in care se baga CD-ul?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Ovidiu Purdea 23 Dec 2013 @ 13:28

    Eu zic ca e aiurea.
    1) Daca vrei sa schimbi CD ce faci?
    2) Daca nu ai CD cum am eu ce faci? Eu am doar radio + USB + iphone plug

    Raspunde
  2. Ovidiu Purdea 23 Dec 2013 @ 13:29

    Si eu am un Clingo de la zoso, dar imagineaza-ti ca imi tine Galaxy Mega (6.3 inch) de numa numa. Nu pica nimic, Intradevar e mai greu cu datul jos, dar eu raman la Clingo.

    Raspunde
  3. criserb 23 Dec 2013 @ 17:32

    @Ovidiu Purdea – man, eu nu folosesc CD-uri, nu am. Muzica o ascult de pe o sursa externa, USB, SD sau telefon. Nu am nevoie de CD-uri. Este adevarat ca daca as avea nevoie ar fi destul de nasol, dar daca nu am cred ca este mai buna solutia asta.

    Raspunde
  4. Ovidiu Purdea 23 Dec 2013 @ 17:46

    Sau daca ai avea mp3 player ca si mine, un Panasonic fara fanta de CD :D

    Raspunde
  5. Crox 23 Dec 2013 @ 18:54

    Daca daca daca…
    Ce sa faci, iti iei Brodit. Indiferent.

    Raspunde
  6. Daniel Dur 11 May 2014 @ 15:19

    Ati gasit cumva un suport dinacela in Romania?
    Multumesc!

    Raspunde
  7. criserb 11 May 2014 @ 15:34

    @Daniel Dur – nu, am comandat de la ei de pe site, dar încă nu mi-a venit.

    Raspunde
  8. Florin 4 Mar 2015 @ 16:17

    am suportul de vanzare pe olx ….

    Raspunde
  9. criserb 4 Mar 2015 @ 16:43

    @Florin – e ușor să spui asta când tu de fapt ai la vânzare un suport de 2 lei în comparație cu cel prezentat în articol.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)