Sari la conținut

Voi mergeti la finala Europa League?

fiala uefaPrin decembrie, atunci cand s-au pus in vanzare biletele pentru finala Europa League nu prea am dat mare importanta acestui lucru. M-am gandit ca mai e timp.

Uite ca timpul a trecut, mai sunt doua zile pana la marea finala si pe masura ce vad mai multe stiri legate de eveniment, imi pare din ce in ce mai rau ca nu am sa fiu acolo.

Nu sunt fanul niciuneia din cele doua echipe care se bat pentru trofeu, nu ma intereseaza cine castiga, sper sa fie un meci frumos si atat. Dar imi pare rau ca nu am sa fiu in tribuna la ora meciului, pentru atmosfera.

Sunt oameni care au venit (sau inca vin) din toate colturile lumii sa vada aceasta finala iar eu, care stau la cativa pasi de Arena Nationala nu ma duc.

Alta data sa-mi fie invatatura de minte, sa-mi iau biletele din timp si sa nu las pe mai tarziu.

Am incercat sa fac rost, trebuie sa recunosc, dar pretul cu care am gasit biletele era mult prea mare. Se mai putea lua (asa am inteles, nu am verificat) bilete pentru suporterii straini care erau la 500 euro bucata. Enorm. Poate daca juca Barcelona cu Real-ul ma gandeam sa dau atatia bani. Poate.

Mi-a mai zis o prietena de niste bilete la ceva zona VIP, parca 600 euro. Iar enorm…

Si uite asa, am ramas eu pe dinafara… sau cine stie, poate imi pica un bilet din cer :)

Voi v-ati luat bilete, mergeti la meci? Cand le-ati luat?

P.S. De 600 de euro mai bine imi iau chestia asta si am sa vad meciul intr-un mare fel.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Amzis 7 May 2012 @ 22:24

    bati un apropo ?:)) bp nu ma duc la meci dar da sa iau macar proiectorul ca tot atata costa :)) vezi am facut economie …

    Raspunde
  2. octavian 7 May 2012 @ 23:00
    Raspunde
  3. criserb 7 May 2012 @ 23:15

    @Amzis – bat eu bat, dar nu ma citeste cine trebuie ;)

    @Octavian – nu dau man 150 euro pe bilet… e prea mult. Apropo, ca tu trebuie sa stii, cat costa biletul oficial?

    Raspunde
  4. vlad 8 May 2012 @ 00:35

    Eu da si nu. Cum in acest moment imi duc existenta in Bilbao, Miercuri seara am sa merg pe Stadionul celor de la Athletic pentru a urmari finala pe niste ecrane gigantice. E uimitor ce fac unii pentru a mai castiga cativa eurisori. Aici in 4 ore sau vandut 35.000 bilete pentru a si prezenti pe stadion. O sa fie NEBUNIE. Pentru a merge la Bucuresti sau inscris toti abonatii lui Athletic in jur de 34.000 pentru 6700 de bilete asadar au trebuit sa traga la sorti cine merge sau nu. Zilele astea la toate televiziunile spaniole se vorbeste numai de Bucuresti si Romania. In sfarsit ne facem auziti. Forza Athletic.

    Raspunde
  5. mOntecOre 8 May 2012 @ 07:16

    Eu merg, de abia astept si pentru ca nu sunt mare microbista ma duc pt atmosfera. Biletele sunt luate din iarna 150 ron parca

    Raspunde
  6. criserb 8 May 2012 @ 10:51

    @vlad – no vezi, spaniolii “s-au batut” pe bilete si eu care sunt aici… nu m-am prea agitat :(

    @mOntecOre – te invidiez :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)