Sari la conținut
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. V9 11 Mar 2011 @ 09:04

    Eu categoric nu sunt un fan al Ihone-ului. Nu pot sa inteleg cum unora le place cand are atatea lipsuri si costa o caruta de bani. E greu customizabil, e intortocheat la pus si scos informatii de pe telefon.

    Raspunde
  2. luke 11 Mar 2011 @ 09:12

    Traiasca Galaxy S-ul meu :)

    Raspunde
  3. Cristina 11 Mar 2011 @ 11:09

    @V9 e simplu, spiritul de turma. Asa cum ai zis si tu, pentru cate face, nu-si merita banii :|

    Raspunde
  4. Andy 11 Mar 2011 @ 16:36

    Cand a aparut, era inovativ si isi merita banii… acum e mai la coada :)

    Raspunde
  5. n3xt28 11 Mar 2011 @ 19:10

    aveti dreptate ca nu merita banii… si totusi e destul de slab fara de concureta .. si pentru ca a e destul de scump , acum a ajuns o fitza in Romania… si amintiti-va ca in SUA Iphone-ul e mult mult mai ieftin apx 250$

    Raspunde
  6. Daniel 11 Mar 2011 @ 19:47

    secretul apple este ca stiu sa vanda produsul, si problema cu iphone-ul este ca in RO este scump , nu poti face nimic pe el daca nu folosesti iTunes;

    Raspunde
  7. maddy 11 Mar 2011 @ 21:38

    nu`i cam expirat sa punem etichete oamenilor dupa telefonul pe care il folosesc? cei care au iphone sunt roboti? sau nu au pupile?
    indiferent de ce comenteaza haterii apple, iphone`ul a fost primul telefon care a folosit la maxim tehnologia touchscreen. dupa aia au urmat si restul. respect that.

    Raspunde
  8. ionut_d 11 Mar 2011 @ 23:46

    Eu sunt pentru iPhone :) Ma joc si cu Android care a imprumutat o multime de la Apple. Nu imi place dependenta de iTunes nici mie.

    Raspunde
  9. alin 12 Mar 2011 @ 00:28

    Bai ce de probleme…:) Eu folosesc inca un telefon cu butoane. La ce vreau eu de la telefonul meu, inca nu s-a inventat unul mai bun decat cel pe care il am. Gadget-urile astea moderne nu ma intereseaza deloc. Singura treaba buna care o face telefonul meu este ca face niste mega poze si are un GPS excelent. In rest nu ma intereseaza. Dar din ce am vazut… cred ca Samsung este mult peste Apple. Oricum Samsung nu se poate compara cu nimeni. Este un colos industrial.

    Raspunde
  10. criserb 12 Mar 2011 @ 02:05

    @maddy – Nu asta era ideea. Ideea e ca detinatorii iPhone nu vor sa deschida ochii sa vada ca acum Apple are concurenta serioasa si au iesit pe piata modele mai bune. Nu zice nimeni ca Apple nu a fost pionier in tehnologia touchscreen dar cam pe acolo au si ramas. Oricum Apple are un mare atu, un marketing de exceptie. Jos palaria.

    @ionut_d – nu cred ca era cazul ca roata sa fie reinventata. Normal ca are lucruri la fel ca iPhone-ul, la fel cum Pansonicul si Samsungul fac tot televizoare. Acum na, cum sa le faca altfel decat telefoane cu ceva functii destepte?

    @Alin – Acum Samsungul este peste Apple, sa nu uitam totusi ca a fost o vreme cand era invers ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)