Sari la conținut
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. ionut_d 13 Sep 2012 @ 15:22

    Eu nu as face greseala asta, practic are cam acelasi hard ca al tau. Adica au scos un telefon care din punct de vedere al hardware-ului este sub multe telefoane de pe piata. Dezamagitor.

    Raspunde
  2. criserb 13 Sep 2012 @ 15:25

    @ionut_d – era o gluma man ;) Cum naiba sa crezi ca imi pot lua asa ceva?

    Raspunde
  3. ValyCo 13 Sep 2012 @ 15:31

    M-ai speriat !
    Ma gandeam ca te-au convertit si pe tine la Apple-ism dementii astia care cica, impresiile conteaza !

    Raspunde
  4. Alina 13 Sep 2012 @ 15:36

    Vazusem acum ceva vreme un filmulet similar, ii intrebau pe strada ce parere au de noul Windows si era un Ubuntu :D.

    Raspunde
  5. Andy 13 Sep 2012 @ 16:40

    Cristi, eu zic sa-l vinzi pe al tau ca iPhone 5

    Raspunde
  6. octavian 13 Sep 2012 @ 17:13

    salutam fanii apple :D !

    Raspunde
  7. skrintitu 13 Sep 2012 @ 17:42

    Acelasi test l-au facut si altii cand era lansat Ipad2, si defapt ei se jucau pe un Ipad1 :)

    Raspunde
  8. Alex 13 Sep 2012 @ 18:48

    aifoni retarzi (scuzati de pleonasm) … nu e de mirare ca-l cumpara americanii de parca ar fi holy grail

    Raspunde
  9. Dan 13 Sep 2012 @ 20:38

    Sunt acrii strugurii sau mergeti pe acelasi principiu ca USL-istii?
    @Alex- de ce ar fi apple fans retarzi si ma-ta are cratima nu?

    Raspunde
  10. Cristian 13 Sep 2012 @ 23:37

    Aici demonstratia de inteligenta pentru multi ifonisti – pentru cine nu stie:
    https://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg

    si aici se pare superconditiile de munca ale celor de la foxconn. cu 30-40 de aifoane platesc 4000 muncitori pe luna.

    http://www.money.ro/reportaj-sub-acoperire–iphone-5-si-cum-este-el-facut-in-fabricile-foxconn_1228477.html

    ma gindesc cum o sa se cheme ipadul urmator. ca deja asta e noul ipad – o sa le faca tandati creierii aifonistilor o sa fie “un nou ipad nou” sau combinatii de genul asta care o sa ii termine , mai ales pe aia de la marketing care or sa zica – uau, ce destepti. si peste 10 ani, daca vrei sa iti iei un aipad o sa te uiti ca fraierul sa iti iei “noul ipad” si el are 10 ani vechime… nice marheting
    vorba desenului : ai dont cheir !!!

    vorba

    ai

    Raspunde
  11. Dan 14 Sep 2012 @ 08:17

    @Cristian-n-am treaba cu restul producatorilor si nu ma preocupa ce salarii iau unii sau altii.nu ma intereseaza nici cat de exploatat esti tu la job si nici pt cine faci bani.treaba sta in felul urmator: iPhone e cel mai STABIL tel pe care l-am folosit(am avut de toate si nu mai vreau altele), nu injuram la inceput ca nu stiu de unde setez anumite chestii cum faci cu alte…telefoane, pe dcurt e user friendly la maxim.
    A, stii ce mail am primit de la Samsung cand le-am spus ca tel nu mai are semnal?sa il restartez weekly…Huh?this is samsung…
    Si lasa desenele snimate ca alea sunt facute de copii pt copii

    Raspunde
  12. Alex 14 Sep 2012 @ 09:08

    sunt curios daca cel putin la americani, in conditiile in care noul si minunatul telefon nu e nici pe departe “state of art”, va fi sau nu bataie pe el; eu as pune pariu ca iar vor fi cozi infernale si/sau precomenzi intr-o veselie, ceea ce imi confirma afirmatia de mai sus. Si da, intr-adevar, maru se misca ceva mai bine (n-am inteles nici pana acum de ce gogu a ales java in detrimentul c), dar nu-mi plac chestiile care vin cu spalare pe creier, nici procese cu patentarea rotii. Asa ca raman ‘official apple hater’

    Raspunde
  13. Alina 14 Sep 2012 @ 10:31

    @Alex Eu nu as fi inteles daca ar fi facut alegerea inversa… De ce sa alegi c in loc de java? Iti dai seama ce ar insemnat pentru dezvoltatorii de aplicatii? Jeezzzz, sa scrii cod C pentru o aplicatie de telefoane. Nu pot sa zic decat Bleah!

    Raspunde
  14. Eugen 14 Sep 2012 @ 12:10

    De ce daca ai iPhone (btw, asa se scrie, nu “aifon” sau alte porcarii) trebuie sa “urasti” Samsung…si invers. E ca la fotbal, daca esti fan Steaua inseamna ca by default urasti Dinamo?
    E normal sa iti placa un produs si sa iti exprimi parerea, dar fanii Samsung deja nu mai exprima avantajele de a avea un Galaxy S3 in raport cu dezavantajele iPhone, ei isi exprima in principal dezacordul cu “mania iPhone” fara argumente logice si normale in favoarea Samsung. Si sar la gatul oricarul utilizator de iPhone din principiu :)
    Iar generalizarea ca toti utilizatorii de iPhone sunt idioti este o mare prostie, ca si filmuletul de mai sus. Nu ma exprim la adresa celor care spun astfel de prostii, cred ca isi pun eticheta singuri…

    Am un iPhone, imi place fiindca este mai mic decat S3, IOS este mai stabil decat Android, aplicatiile sunt standardizate, stii de la bun inceput ce poti face cu el si ce nu poti face, nu ai surprize pe parcurs ca nu merge ceva ce ar fi trebuit sa mearga, il folosesc fara jailbreak si nu simt nicio limitare, imi place faptul ca exista un “singur drum” catre scopul final intr-o actiune, care stii sigur ca te duce acolo (poate cu bani cateodata dar calitatea costa) spre deosebire de Android unde ai mai multe variante dar niciuna sigura.
    btw, am avut si Android, ca sa evitam de la inceput intrebarile.

    Imi place si S3, este un telefon foarte bun si face o concurenta serioasa iPhone-ului. Momentan raman la iPhone datorita motivelor de mai sus. Pe viitor vom vedea, depinde de ce va face Samsung pentru a combate avantajele iPhone de mai sus (vorbesc in numele meu bineinteles, ce vad eu avantaj/dezavantaj poate fi perceput altfel de alte persoane).

    Incercati sa acceptati si optiunea altora fara sa ii considerati “prosti, idioti, oi” etc.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)